Zdravo, ja sam Nenad, odavno vas citam, ali sada prvi put postujem. Molim vas da mi odgovorite da li se obavezno pali lampica CHECK ENGINE (koja je ispravna) ako neka karika i/ili klip nisu u redu. Auto je Accent 1.3, 2005, presao 65 000 km - od toga polovinu na gas (sekvencijalni BRC), pre 500 km izvadjen katalizator (bio zapusen). Hvala puno na odgovorima.
Lampica CHECK i karike, klipovi
Collapse
X
-
Koliko je presao?Jel kupljen nov?
Tu sigurno nisu cista posla. 65k je NISTA za katalizator posebno ako se vozi na gas osim ako se istopi mada je i to jako sumnjivo da se tako brzo desi.
Sto se karika i klipova tice tu je situacija slicna.
Motor je suvise malo presao da bi se ista znacajno desilo pod normalnim okolnostima.
-
-
Pali mu lampicu jer nema katalizatora, Auto je 2005 to je vjerojatno euro 3 norma znači da ima i lambdu poslije katalizatora.
Usput koji ti je krvnik skinuo katalizator. Ako se lampica nije palila dok je on bio na autu znači da je katalizator bio ispravan jer druga lambda služi upravo da provjerava kvalitetu ispuha nakon katalizatora.
Da malo bolje čitaš cannon vidjeo bi i posta sa sličnim problemom na peugeot-u 206
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... highlight=BMW 320i E46 M54 STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta S HANA 2000 tip C, BMW 740i E38 M62 STAG 300 ISA2, BMW 750i E32 M70 STAG 300
Peugeot 206 1.4i XS (ženin) STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta N HANA 2000 tip C
Comment
-
Comment