Problem nisam li?no pokušao da rešim, ali je slede?i. Skidali su klemu na Mondeu (2001god) i naravno radio sada traži kod. Rekoše mi samo da imaju kod, ali ne znaju kako da ga unesu. Koja je kombinacija tastera za unošenje koda, ili je to kod Forda regulisano na neki drugi na?in?
Kod za radio u Ford Mondeu
Collapse
X
-
Ako se ne varam trebalo bi biti sa brojevima od memorije sa 1 unosiš prvu znamenku sa 2 drugu... a sa 5 potvrdiš unos, znači ako je kod 3456 jedinicu stisneš 3 puta, dvojku 4 puta, trojku 5 puta, četvorku 6 puta i na kraju peticu jednom za potvrdu.
-
-
Kako mislis, nije moguce zameniti? Moguce je, cak i ja uspevam da izvadim moj radio kass, uz malo muke i koriscenje 4 srafcigera sa 2 ruke
Pisi na pm Vocku za telefon mjuzik-majstora koji ce ti ugraditi solidan mp3 cd radio, a za masku koja pokriva rupu vidi na www.kanibal.co.yu
Comment
-
-
Pretpostavljao sam da je dekodiranje opcija, mada me ne bi ?udilo i da ne može. Nisam znao za te maske koje idu preko rupe. Zato sam mislio da nije mogu?e menjati ih nekim nefabri?ki modelom. Hvala vam svima na pomo?i. Predloži?u tom drugaru ovo što ste rekli, pa nek radi šta mu se isplati, a mislim da ?e ga obradovati mogu?nost da stavi neki plejer.
Comment
-
-
Originally posted by jaksaAko ga zanima original radio 4000 bez rds-a sa original knjizicom i kodom nek mi se javi a ja cu mu ga rado prodati i sebi pazariti npr Pioneer 3600 ili neki boljiJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment