Prije 4 mjeseca sam kupio Golfa III GTI 16v i jako sam zadovoljan vozilom. Stavio sam nove gume, morao promjeniti račvu vode koja s prednje strane ulazi na motor, odradio servis i mislio sa sam miran jedan period.
Mislim da ću uskoro imati problema. Najviše me smeta što nekad jako plavkasto dimi. Sumljam naravno na karike. Dalje me jako smeta što se u režimu gradske vožnje vozilo prilično ugrije. Ide mi temperatura često iznad normale. Onda se upali ventilator i sve ok naravno... Na otvorenom se ponaša super, a koliko sam skontao ne troši puno ulja. Gotovo nikako!
Ako može par savjeta, kako bi mu mogao malo pomoći bez velikih zahvata...
Što može sve biti razlog grijanju vozila?
Što još osim karika može razultirati ponekad plavkastim dimom iz auspuha?
Vrlo važno, koliko dugo smijem voziti ovakav auto, a da ne radim popravak. Može li stvoriti neki veći problem?
Unaprijed zahvalan
Mislim da ću uskoro imati problema. Najviše me smeta što nekad jako plavkasto dimi. Sumljam naravno na karike. Dalje me jako smeta što se u režimu gradske vožnje vozilo prilično ugrije. Ide mi temperatura često iznad normale. Onda se upali ventilator i sve ok naravno... Na otvorenom se ponaša super, a koliko sam skontao ne troši puno ulja. Gotovo nikako!
Ako može par savjeta, kako bi mu mogao malo pomoći bez velikih zahvata...
Što može sve biti razlog grijanju vozila?
Što još osim karika može razultirati ponekad plavkastim dimom iz auspuha?
Vrlo važno, koliko dugo smijem voziti ovakav auto, a da ne radim popravak. Može li stvoriti neki veći problem?
Unaprijed zahvalan
Comment