Renault Clio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Renault Clio

Znaci u pitanju je Renault Clio 1.2 75 ks Benzinac!Prvih 2000 km radio bez problema a onda poceo da trokira u voznji!Kad se ugreje radi na jedva 400 do 500 obrtaja,dok je hladan sve je ok!
    Primetio sam da to ima neke veze sa strujom....Jel kad okrecem volan u mestu (pritom su farovi upaljeni)Prvo farovi izgube snagu a potom motor ima tendenciju da se ugasi......Toliko padnu obrtaji!Vozen u servis.....tamo su ga drndali 3 dana i rekli da ne mogu otkloniti kvar jel cekaju novi softwere iz francuske...Za pocetak su nesto uradili pa sad auto kad je hladan (znaci pod sauhom) radi na 1800 obrtaja.....to mi se uopste ne svidja!A kad se ugreje ista pesma jedva 500 obrtaja......
    Nisam pametan sta tu moze biti problem kad ga ne mogu resiti u Servisu?Jel moguce da je u pitanju fabricka greska?
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Koji je servis u pitanju?Mozda da probas u nekom drugom?
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• zmaj_pa
      CBC Senator
      • 13.05.2007
      • 232

Originally posted by Vlada_nbgd
      Koji je servis u pitanju?Mozda da probas u nekom drugom?
      Pa u pitanju je Auto Renuault ovlasceni servis.....za Reno!Mislim da u Klagenfurtu nema drugih.....Ali raspitacu se!

Comment

• civi
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1492
        • Pozarevac

Sta kaze dijagnostika el ima elektricni servo?
        Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
        - Kako to misliš, kočim?

Comment

• zmaj_pa
          CBC Senator
          • 13.05.2007
          • 232

Da servo je elektricni.....Dijagnostika ne prijavljuje bilo kakav kvar...ili problem....barem po prici majstora!Nazalost nemam pristup autu dok je u servisu niti mogu videti sta rade i dali rade....Auto ostavljen u svakom slucaju do tad vozimo se zamenskim vozilom.......

Comment

• zmaj_pa
            CBC Senator
            • 13.05.2007
            • 232

I tako posle 45 dana......Vucaranja po servisu,vozenja izuzetno malog i sporog Modusa(zamensko vozilo)Redovnom posecivanju advokata i konsultacijama sa istim uspeh da nateram Renault da mi isporuci novo vozilo.....Ovaj nema mane.....barem za sada presao citavih 750 km!!!
            A da zaboravio sam da pomenem da su mi morali dati najaceg dizela posto benzinac sa istim nivom opreme nije bio na lageru a ja nisam hteo cekati jos 20 dana......Dopalata je bila minimalna....U svakom slucaju....Ako me i ovaj budeo zezao definitivno menjam marku autombila..............

Comment

• Dzoni_mkv
              CBC Senator XXL
              • 29.04.2007
              • 875
              • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Mogu samo da ti kazem blago tebi!!! Ne što si dobio nov automobil nego što živiš u normalnoj zemlji gde se rokovi poštuju, ali i kupac!!! Kod nas bi te zavlacili ko zna koliko, vratili bi ti auto neispravan a navodno popravljen kako bi izbegli 45 dana roka popravke pa ga opet uzeli i tako u krug. Dobio bi nov auto NIKAD a zamenski MALO SUTRA
              You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• zmaj_pa
                CBC Senator
                • 13.05.2007
                • 232

Da....mozda to tako tebi izgleda.....Ali nije bas tako sjajno ni ovde....I ovde se svi prave prvo ludi...(tipa ti si to umislio)pa onda je problem sa softom koji treba doci iz pizdinaca....(tamo ga inace rucno prave)Pa onda razno razni izgovori....Da bi na kraju bilo ono sto obicno biva....A to je da sila boga nemoli......Na fin nacin i ovde da tesko mozes resiti bilo sta...Ok mozda nije kao u Srbiji komplikovano ali daleko od toga da je idealno....

Comment

• CLD
                  CBC Senator XXL
                  • 08.02.2005
                  • 1225
                  • Belgija - ranije Luna-Chico

Ajde zmaju ne budi ne realan, ko ce da ti da nov auto tek tako. Naravno da moraju prvo da sve probaju.

Comment

Working...
                  X