problem na audi s3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djavolak_ch
    CBC Član
    • 10.06.2007
    • 24
    • Svajcarska---Vevey---Petrovac na Mlavi ;))) Garage du Centre

problem na audi s3

imam frku danas mi je doneo klijent auto do sad bio u garazu nemogu da nadjem problem na s3 skazaljka je ostala na 90km/ a broj obrtaja je na oko 3000 cim se ugasi auto sve spadne cim okrenem kljuc na drugi stepen on se vrati i temperatura ode do maximuma, pa ako neko imao neko slicno iskustvo ili je vec servisirao tako nesto onda moze da mi pomogne posto nemam aparat, mislim da je contaktor mada nedaje nikakve znake kada mu skinem dzek, probao sam da skinem akumulator da izgubi memoriju pa cemo videti ujutru sta ce biti. ako imate neko iskustvo javite mi hvala unapred, ja odo pod tus pa da lalam pozzz do sutra...
    Ko PiJe PiVo RaDi SvE ZiVo
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Teško je ovo bez uredjaja za dijagnozu..Trebalo bi najpre "o?itati", a zatim test aktuatora...
    Nego, da se neko nije "igrao" sa tom tablom i km. stanjem?

Comment

• djavolak_ch
      CBC Član
      • 10.06.2007
      • 24

neznam nista mi o tome nije rekao samo mi je doneo auto i rekao da pogledam i da vec nekoliko dana ima taj problemcic, mada mislim da nebi trebalo da je dirao covek je nekih 35god izgleeda ozbiljno, jer i prilikom voznje obrtaji rade ali kilometraza i temperatura ostaje blokirana.

Comment

• Boki Ar
        CBC Senator XXL
        • 11.11.2004
        • 2827
        • Aranđelovac
        • Vektra

Proveri najpre sve osigura?e, dalje ne?eš ni mo?i bez nekog uredjaja za dijagnostiku. Vodi ra?una, na tom autu je IMMO 3...

Pozdrav !
        BP

Comment

• djavolak_ch
          CBC Član
          • 10.06.2007
          • 24

proverio sve osigurace, skinuo sat i iza naso zice otopljene sastavljene, e sad kako je to dotle doslo ja neznam, veceras mi dolazi kolega sa systemom pa cemo videti sta jos ima da proverimo resto stanje

Comment

Working...
          X