Tabla sa osigurachima i relejima prekida...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

pa ako nije relej, onda je ži?ana forma, konektorski spojevi.
    dobar elektri?ar sigurno ne?e raditi džabe...pretpistavljam da ovakav kvar ne može unapred da se ?vrsto definiše u smislu cene jer se ne zna koliko je vremena realno potrebno.

kako god, kvar je ozbiljne prirode i može da ugrozi život pa shodno tome treba i cenu treba progutati ma kolika da je da se auto osposobi za bezbednu upotrebu.

WD40 nije elektro provodnik, on ne služi niti pomaže za svrhu boljeg proticanja struje, popravke kontakata.

on služi za eliminaciju vode, tj vlage.

postoji posebna kontakt sprej, za takve namene.
    BG Elektronik je nekada to držao, ne znam da li i sada imaju.
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• g60
      CBC Senator XXL
      • 20.10.2006
      • 1011
      • Vrachar je majka ;)

Naravno da neocekujem da neko radi dzabe, ni ja ne radim dzabe sem kad je humanost u pitanju

Znam i ja da je neki kontakt na tabli u pitanju samo je pitanje gde da odem da mi se to pogleda, jel ima neko neku preporuku...

Imam drugara koji drzhi TV servis... Pitacu ga kad se vratim u zemlju dal ima taj kontakt sprej... I ja sam ga nekada imao davno.

definitivno WD40 je popravljao raspolozenje ali ne trajno. Zanimljivo je da kada mi smercne u voznji posle nemam nikakvih problema nedelju dve. Da kazem da relej nema nagorele kontakte u sebi.

U svakom slucaju hvala svima na savetima pa ce resavamo ovo u septembru

Comment

• g60
        CBC Senator XXL
        • 20.10.2006
        • 1011
        • Vrachar je majka ;)

Ljudi pomagajte, ne mogu vishe da se zezam sa ovim...
        Opet me zaheb... Od stajanja verovatno.

Sada moram jache da udaram da bi relej pustio impuls struje na pumpu. Bojim se da izdishe polako... A i vrucine su proshle pa mi je ovo jako sumnjivo.

Jel moze neko da mi preporuchi neki pristojan servis za autoelektriku da ne lutam?

Hvala unapred...

Comment

• g60
          CBC Senator XXL
          • 20.10.2006
          • 1011
          • Vrachar je majka ;)

Opet se tabla "razradila" posle nekoliko lupkanja i sad radi ok... Ali bih ipak sredio pa ako neko ima preporuku nekog servisa u Bg... Bio bih mu zahvalan
          Pozz

Comment

• gorky
            CBC Senator XXL
            • 08.06.2007
            • 860
            • Vojvodina,Kikinda

znači ne mogu da verujem,pola godine ti hebena tabla prekida i ti nikako da odeš u servis,nego lupaš.bg je pun majstora,na svakom ćošku imaš 2 autoelektričara i 3 mehaničara.a problem je otprilike da bi ga solidan limar sredio.odeš u prvi servis i pitaš "dobar dan,muči me to i to,da li može,kad i koliko,hvala,do viđenja",ako niko ne može u 71.servisu koji obiđeš sigurno mogu

Comment

• g60
              CBC Senator XXL
              • 20.10.2006
              • 1011
              • Vrachar je majka ;)

kakav limar? Valjda elektrichar? Pa u principu, ja ga dobro izlupam i on radi bez greshke mesec dana

Znaci nije urgentno, ne pretichem... Kada se ugasi auto, kocnice zahvaljujuci abs-u rade bez ikakvih smetnji...

A ne bih isao kod bilo koga jer sam imao puno posla nekada sa sz radnjama
              Pa pitam ovde na forumu da mi neko posavetuje... Dobar servis...

I svi cute...

Comment

• KdF
                CBC Senator
                • 06.12.2004
                • 242
                • Beograd

Nisam otvarao tu kutiju sa osiguracima, ali slicne od VW jesam. Unutra su stampane ploce na kojima se pojave hladni lemovi. Dovoljno je rasturiti celu tablu, i te stampane ploce prelemiti. Ovo resava problem trajno, pod uslovom naravno da je unutra kvar.

Comment

Working...
                X