Audi 1.6 dizel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Audi 1.6 dizel

Gospodo jel zna neko odakle se vuce pobuda sa 1.6 d motora za obrtaje...Za benzinca znam da je sa plus kontaktka bobine........Kako je to sa dizelima jel to u pitanju neka ziva....Ili ipak treba neki davac negde ili nesto.....Auto je star 86 godiste i fabricki nije imao na tabli obrtaje...Tabla je izgorela i sad je nabavljena nova od audija 80cc koji ima obrtaje.....sve smo povezali radi......samo te obrtaje nemam uopste ideju gde bi se moglo povezatia a kad ih vec ima.....ako nije komplikovano sto da ne.......
    Svaka sugestija savet dobrodosla..........
    Hvala unapred
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

W klema alternatora se poveže na obrtomer, i to je sve.
    tabla mora da bude za dizel Audi, ta nova koja je nabavljena.
    tabla od benzinca je druga?ija.
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• SAAB PoWeR
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2005
      • 1394
      • tu iza coska(Milwaukee USA)

kao sto brick rece zignal se uzima sa W kleme , ali da bi koristio obrtomer od benzina , moras ga malo preraditi i kalibrirati

evoti ovde neke informacije , trazi malo po tom forumu ima jos dosta informacija

http://www.vwdiesel.net/phpBB/viewtopic ... tachometer
      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• zmaj_pa
        CBC Senator
        • 13.05.2007
        • 232
        • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

gospodo sta da kazem......Hvala Veliko......nikad u zivotu nisam dobio brzi odgovor.......Laicki receno.....od cistog povezivanja zica nema nista jel to nece raditi kako treba....ili nece uopste......Ok posto nismo vicni rasturanju kalibrisanju i ostalom......To ce morati majstor da napravi......Ili da se zameni tabla da bude bas od dizela......Mada sumnjam da je bilo odmah bi bila kupljena.........
        U svako slucaju hvala.....i svako dobro

Comment

Working...
        X