Corsa - nepravilan ler

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

doktore Bojane postovanje,
    ovo je mesto gde se znanje ne krije nego se deli.Ako imas neke interesantne forice koje ne bi da otkrijes sada vec zelis da ih mi sami pogodimo otvori temu pa cemo pogadjati.To nije nepoznato ovde na podforumu dijagnostika i zove se "kviz" tema.Zabavno je i poucno.Kviz tema se otvara tako sto u naslovu ili podnaslovu teme izmedju ostalog pise "Kviz".

Comment

• plavis
      CBC Član
      • 04.02.2006
      • 31
      • Sombor
      • VW Bora

Da prekinem polemiku - problem je (izgleda) resen. Sa desne strane motora, izmedju dve bregaste postoji senzor. Mislim da je od temperature ali nism siguran. Kada sam njegov kontakt malo pomerio sve se vratilo na normalu.

Hvala svima na trudu.

Comment

odlicno! kupi sprej za ciscenje kontakta i overi ga jos jednom jer CTS je osetljiv i na najmanju oksidaciju

Comment

• Dr.Bojan
          CBC Član
          • 05.05.2006
          • 16
          • Srbija-Beograd-Dedinje

Postovani Elwoode,

Izvini ako neko obidje 5-6 servisa i svi mu kazu da mora da menja ECU jer mu je izgoreo izlaz za napajanje motorica i onda sazna za tebe i dodje a ti mu uzmes 50eur za 5 min, i on jos ode srecan i zadovoljan. Stojim iza toga da cim prvi provali foru svi ce da znaju. Do tada izvinite, ali probajte da razumete. Ovlasceni servis da nenaponjim koji mi je nudio i 2.000eur da im kazem za foru jer su oni menjali do tada ECU, pa nisam hteo a ne da ovde kazem.
          Idemo sada da otvorimo temu kviz ali za drugu veoma korisnu foricu pogotovu sto ce ti automobili tek poceti da se kvare.

Pozdrav,
          Bojan

Comment

Working...
          X