Kupih lagunu 97 sa ugradjenim plinom i sad sta mi se desava : kad vozim na plin i ukljucim klimu ugasi se motor, tih problema nema na benzinu, promenio sam filter za plin,ocistio motoric za ler ali nista. Ima isto problema i kod jutarnjeg paljenja nece da mu drzi sauh dok se motor ne zagreje nego posle par sekundi obori obrtaje na 600-700, ali kad iskljucim napaje sa ler motorica mortor se ugasi tako da mi nista nije jasno radi li on ili ne i da li je on problem u svemu?
pitanje
Collapse
X
-
Re: pitanje
Originally posted by lakilucanoKupih lagunu 97 sa ugradjenim plinom i sad sta mi se desava : kad vozim na plin i ukljucim klimu ugasi se motor, tih problema nema na benzinu, promenio sam filter za plin,ocistio motoric za ler ali nista. Ima isto problema i kod jutarnjeg paljenja nece da mu drzi sauh dok se motor ne zagreje nego posle par sekundi obori obrtaje na 600-700, ali kad iskljucim napaje sa ler motorica mortor se ugasi tako da mi nista nije jasno radi li on ili ne i da li je on problem u svemu?bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
Comment
-
Comment