PROBLEM MEGAN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lakilucano
    CBC Senator XXL
    • 31.08.2007
    • 421
    • Bezanijska kosa

PROBLEM MEGAN

Javlja mi se sestra iz Podgorice sa problemom oko svog Megana upalila joj se danas lampica na kontrolnoj tabli radi u leru kao dizelas proveravali su joj danas dizne bobinu i nisu ustanovili o cemu se radi. Da li zna neko o cemu je rec i koliko je hitno evo i slicice koja se lampica upalila slabo se vidi nalazi se tacno ispod slova "h".
    bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
    Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Izvini, ovo se nešto nazire, ne vidi se jasno..bar ja ne vidim, priznajem...Jedino neko ko bolje pamti simbole po tabli ili vozi takav auto može da pomogne u ovom slu?aju..

Comment

• lakilucano
      CBC Senator XXL
      • 31.08.2007
      • 421
      • Bezanijska kosa

PROBLEM JE RESEN. BOBINE ZAMENJENE I SVECICE.

Comment

• Boki Ar
        CBC Senator XXL
        • 11.11.2004
        • 2827
        • Aranđelovac
        • Vektra

Fino..nego ne razjasnismo koja je ono lampica..koji simbol?

Comment

• lakilucano
          CBC Senator XXL
          • 31.08.2007
          • 421
          • Bezanijska kosa

Ja ne znam samo sam dobio ihformaciju da je popravljeno i sta je zamenjeno.

Comment

• daliborl
            CBC Član
            • 07.05.2008
            • 17
            • Smederevo

Stara tema ali bice od koristi svima koji vozite Megana. Naime lampica je zute boje i ukljucuje se povremeno. Koliko sam uspeo da rastumacim uputsvo koje je na francuskom a ne znam ga , i po tome sto se licno meni desavalo, motor je imao los rad. Tj. auto ima los rad motora, medjutim auto trese kao lud. tj. trza dosta kao da su mu otisli nosaci motora medjutim to se jedino vidi i iskljucivo kada je u leru. U voznji samo blinka sijalica narandzasta sa motorom i ima malu snagu.
            Otisao sam na auto dijagnostiku i zamenili mi jednu bobinu. Medjutim i dalje je trzao, tako da su menjali bobine i na drugom mestu i menjali svecice, medjutim isto trza. Dijagnostika je pokazivala da ne dolazi struja do jedne bobine iz kompjutera. Najveci problem je to sto kosta djavo i po, novi komp i ja sam popizdeo. Onda srpska posla, naprskali kontakt sprejom izlaz to kontakt i razmrdali zicu na izlazu za napajenje prve bobine i nakon toga je proradilo. Doslo smo do jednog zakljucka, autu je najverovatnije pran motor jer sam ga ja tek kupio iz salona polovan i na 100-tom kilometru mi se to desilo pre toga sam proverio na dijagnostici u servisu u NS i bilo je sve extra.
            Eto svasta moze da se uvali, medjutim sada mi majstor kaze da ne bi bilo lose da zamenim i ostale tri jer i one imaju svoj radni vek oko 100000km. To je njegov savet ako idem na duzi put tj. more. Eto svima koje muci ovaj problem, znaci zamena bobina
            Pozdrav

Comment

• eto tako
              CBC Član
              • 05.11.2008
              • 66
              • Montenegro-Podgorica

Stara tema ALI ...
              Bombine su cest problem kod Megana a za sve koji prolaze kroz PG cisto da znate da ih imate od 25e kod RS RAKOCEVIC do 90e u RS PAVICEVIC sto je velika razlika u cijeni tako da mi necete zamjeriti sto budim topic

Also, dijagnostika nece procitati problem ako se ne koriste Renault CLIP pc.
              eto tako ...
              ''Sve se vraca sve se placa''

Comment

Working...
              X