Reset servisa za A6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • E_K_V
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 220
    • Podgorica

Reset servisa za A6

Pozdrav,

sinoc sam probao da sa Wurth WOW dijagnostikom resetujem servis na audiu a6 2.4 1997g, posto ima opciju da resetuje servis. E sad kada sam to uradio vise ne pise service INS nego service DEL, e sad zbog cega pokazuje ovo i da li to moze da se makne....
    FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Da li si probao da posle skineš klemnu? Da li si ga upućivao da to uradi po kanalima predvidjenim za reset ili to radi automatski? Ovo mi nije baš jasno..nije valjda izbrisao podatke iz eeproma?

Nadam se da nisi kupio tu dijagnostiku, jako loše je ocenjena, svuda...

Comment

• E_K_V
      CBC Senator
      • 09.05.2005
      • 220
      • Podgorica

tamo postoji opcija SERVICE RESET, to je odradjeno, a klemu nisam skidao
      tako da sada prvih par minuta umjesto INS stoji DEL, a auto sasvim normalno radi...

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....

Comment

• TECA
        CBC Senator XXL
        • 14.10.2007
        • 2355
        • Oz

Verovatno ti pise OEL a ne DEL .Idi ponovo u opciju servisnog resetovanja i videces da ima reset i za INSP1,INSP2 i OEL .Sve to resetuj po jednom.INSP1 ti je servis na 365 dana,INSP2 ti je na dve godine,a OIL ti moze biti na 10000km ili 15000,ili ga je neko podesio na druge parametre.Sa WOWom neces moci menjati kilometrazu za oil servis.Verovatno nemas Auto datu jer bi u njoj video da ta resetovanja mozes uraditi i bez bilo koje dijag.opreme

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

a zasto mu nisi napisao kako se to radi nego : " da si imao auto datu.... "

evo druze... izvoli , resi to... pozzz

deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• TECA
            CBC Senator XXL
            • 14.10.2007
            • 2355
            • Oz

Nisam vican slanju slicica,a sta ce kad mu sutra dodje neki drugi tip auta za reset?Da se ispravim:
            EKV-Posalji adresu i saljem A-datu!

Comment

• rajmax63
              CBC Prijatelj
              • 02.04.2005
              • 1415
              • Bačka Palanka
              • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Originally posted by zverko
              a zasto mu nisi napisao kako se to radi nego : " da si imao auto datu.... "

evo druze... izvoli , resi to... pozzz
              e neka si odgovori .ebote svi se nešto prave pametni oko takvih banalnih stvari kao da je nauka.neće da pomognu a zato služi forum.
              ok za nešto veće kao servis koji se plaća ali ovako nešto....
              nabaviću ja VAG-COM pa ću za moju dušu svakome odraditi dijagnostiku u koliko budem bio u blizini osobe kojoj treba pomoći.
              blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
              Audi ima crveno T

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

svakome kome treba VAG-COM, od mene softver moze da dobije za DZ a interfejs ce morati da plati doduse dosta povoljnije nego sto se prodaje kod nas.
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• TECA
                  CBC Senator XXL
                  • 14.10.2007
                  • 2355
                  • Oz

Gospodo,EKV ima dijagnosticki uredjaj koji moze da resetuje servisne intervale!
                  U prvom postu sam coveku objasnio kako da to uradi(procitajte pazljivo)!
                  EKVeu sam samo skrenuo paznju da ako je vec kupio skup dijag.uredjaj mora imati i A-datu ili nesto od slicne literature.Petpostavio sam da se gospodin pocinje baviti popravkom automobila i bez toga ce imati mnogo muke u dijagnostici.
                  Dobronamerna kritika uvek dobro dodje onima koji hoce da je prime k znanju.

Comment

• E_K_V
                    CBC Senator
                    • 09.05.2005
                    • 220
                    • Podgorica

Momci hvala puno na pomoci,

cim zavrsim sa poslom probacu ovo. Inace ne pocinjem da se bavim sa autodijagnostikom, ovo cisto radim zato sto me to zanima, a ponekad dodjem do ovog uredjaja pa se igram pomalo

Comment

• Boki Ar
                      CBC Senator XXL
                      • 11.11.2004
                      • 2827
                      • Aranđelovac
                      • Vektra

Prijateljski savet: ako se "igraš" VAG grupom koristi VagCom, biće ti i lakše i bolje i brže od Wow-a...i većine ostalih dijagnostika.

Pozdrav!
                      BP

Comment

Working...
                      X