skoda felicija nevuce

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvrgavi
    CBC Član
    • 18.01.2008
    • 67
    • beograd

skoda felicija nevuce

I evo pitanja, moj prijatelj ima skodu feliciju 1.3 1996g. uradjena mu je generlna servisiran karburator.auto na leru prima gas super a kad se vozi mnogo je trom na uzbrdici jedva ide,mislili smo da je auspuh zapusen posto se to desava ali nije nego slucajno mu skinem djek od senzora temperature i on ide kao nevreme tako da smo zamenili taj senzor koji se nalazi na plasticnoj luli.Sad me zanima kakve veze ima taj senzor sa vucom automobila kad mu je pumpa za gorivo mehanicka i karburator je obican dvogrili isto da kazem mehanicki i vozilo nema nikakav komp od elektronike ima samo razvopdnik.Poz.
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

sta kontrolise sauk? mozda preko tog senzora dobija impuls,za to koliko je povucen... ili kotrolise u****vanje toplog vazduha...
    na to mi lici..mada nemam taj auto..nego onako ..predpostavljam
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• cvrgavi
      CBC Član
      • 18.01.2008
      • 67
      • beograd

nekontrolise sauh proverio a na usisnoj grani nema nista gola zato mi nije nista jasno

Comment

• nijebitno
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2006
        • 629
        • Modrica

Ili je slucajnost, ili nisi dobro provjerio
        Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• cvrgavi
          CBC Član
          • 18.01.2008
          • 67
          • beograd

maaa sad sam probao ja auto ide isto lose ovaj ga probao pa se istripovao da je bolje.senzor t. nema veze auto ide lose.ostalo mi je jedino da promenim razvodnik nema sta drugo a

Comment

• gorky
            CBC Senator XXL
            • 08.06.2007
            • 860
            • Vojvodina,Kikinda

cvrgavi,ne popravlja se auto tako,ima uvek nešto drugo, proveri prvo fazu motora,baš zato što je rađena generalna,auto nikad ne proba mušterija pre nego ga ti ne probaš,mušterija mora da oseti da je na kolima nešto rađeno,da zna šta plaća ili ne plaća nije bitno,postavi sebi visok kriterijum i kada si ti zadovoljan kako auto ide mušterija će sigurno biti,sem ako ne očekuje da škoda ide kao alfa,onda ga odmah odvezeš do laze lazarevića

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

da nemislis da je glupo pitanje ali kakva je lamela???
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• cvrgavi
                CBC Član
                • 18.01.2008
                • 67
                • beograd

gorky razumem ja tebe ali auto je od mog suraka i po meni auto ide super ali po njemu lose tako da ga pustam da pametuje ipak mi je dao sestru pa moze sad da me zeza "auto vuce pa ne vuce pa vuce..."a sto se tice lamele i nju je stavio novu i ne proklizava.a uzgred sure mi je taksara pa je malo tezi

Comment

• cvrgavi
                  CBC Član
                  • 18.01.2008
                  • 67
                  • beograd

e da a generalnu su radili tri majstora kod jednog je radio motor kod drugog glavu a kod treceg karburator i svi svaljuju krivicu jedan na drugog i zato se sad meni obratio.proverio sam zupcenje odlicno zazor ventila odlican itd.eto to je sve

Comment

• Dren
                    CBC Senator XXL
                    • 24.08.2005
                    • 1068
                    • Sarajevo

A ugao paljenja ?

Comment

• cvrgavi
                      CBC Član
                      • 18.01.2008
                      • 67
                      • beograd

dvaputa sam ga kontrolisao danas cu da skinem kompletan razvodnik sa druge skode koja je ispravna i da probam

Comment

Working...
                      X