Provera ispravnosti Lambda sonde unimerom ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alfaskorpion
    CBC Senator XXL
    • 24.02.2007
    • 361
    • Smederevo

tako sam i mislio da ne mogu, jedino da ih odnesem da ih ociste pa da vidim sta se desava.
    Povecana potrosnja i to naglo me je navela da procesljam sve ovo. To su nekih 3litra-4 u plusu , nije malo
    Odmah sam pomislio da je sonda jer je nikad nisam menjao od kako je auto kod mene , pa sam zato hteo da proverim ako mogu dali je ona sigurno . Takodje sunjam i na dizne jer su i one jedan od mogucih razloga za veliku potrosnju .

Comment

• gandrak
      CBC Početnik
      • 14.03.2008
      • 6
      • Zemun

Originally posted by alfaskorpion
      tako sam i mislio da ne mogu, jedino da ih odnesem da ih ociste pa da vidim sta se desava.
      Povecana potrosnja i to naglo me je navela da procesljam sve ovo. To su nekih 3litra-4 u plusu , nije malo
      Odmah sam pomislio da je sonda jer je nikad nisam menjao od kako je auto kod mene , pa sam zato hteo da proverim ako mogu dali je ona sigurno . Takodje sunjam i na dizne jer su i one jedan od mogucih razloga za veliku potrosnju .

ako naliva mnogo goriva. sonda nemoze (ne uvek.) lepo da radi
      dizne............. hm retko sam imao taj problem (madamoguce)
      ja bi proverio protokomer, senzor vode........
      ima li auto sauh.......ujutru

ako sam shvatio u pitanju je 155 T.S
      ima li auto ugradjen plin???
      99% slucajeva (ako ima plin naravno) ,protokomer dobije po nosu od detonacija

Comment

• alfaskorpion
        CBC Senator XXL
        • 24.02.2007
        • 361
        • Smederevo

problem je resen , naime uzrok svemu je bio pokvaren senzor za tempereaturu vode . Naravno davao pogresne informacije i auto brljavio .

hvala svima pozdrav

Comment

Working...
        X