Imam problem na astriF 1.6 motor XSZR 75kw sa ler gasom.Auto se gasi samo u vožnji na leru.Isčitana greška 0500 što ukazuje na davač brzine vozila pa me interesuje odakle dolazi taj signal.(u autodati sam našao da taj signal dolazi na pin D 10 ECU sa sa pina 7 imobilizera A162).Šta imobilizeru daje podatak(ako uopšte njemu daje) o kretanju vozila.
Opel astraF 1.6 gasi se na leru
Collapse
X
-
P0500 Vehicle Speed Sensor Malfunction
VSS(vehicle speed sensor) se obicno nalazi na kucistu menjaca ili moze biti na instrument tabli gde je brzinomer povezan sajlom sa kucistem menjaca.Ima ih vise vrsta uglavnom na nekom reluktantnom principu,sta je konkretno na tom autu u pitanju ne znam.Zajednicko im je da frekvencija signala sa senzora daje podatak o brzini.
"Reed switch type VSS" se zasniva na prekidacu koji se aktivira u magnetnom polju i to je tip senzora koji se koristi ako se VSS pokrece sajlom brzinomera.Reed prekidac je izumeo Dr. W.B. Elwood u Bell laboratorijama 1936.
Comment
-
-
Ako misli da juri 250km/h zasto bi ga ugasio?
Ako "misli" da stoji pa CKP posalje signal 5500rpm onda ok ali samo da ga vrati na ler(u cilju zastite motora)
nisam siguran da cak i ovo moze da uradi astra F ali neka bude tako
Opet ako i procita 250km/h zar ne bi javio signal out of range
mislim ima samo 55kw x16szr(nema elektronski ogranicenu brzinu)
a o 250km/h moze samo da sanja ako pada iz aviona
Immobilizer koliko ja znam samo proverava kod kljuca u trenutku davanja kontakta
kada potvrdi da je kljuc ok nema nijednu vise funkciju do ponovnog skidanja sa kontakta(mozda gresim ali tako bi trebalo da radi)
U svakom slucaju ako gresim voleo bih da me ispravite da i ja naucim nesto novoPoslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
Comment