Seat Ibiza malo flesira???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iwcham1979
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2007
    • 741
    • Nis
    • Seat Altea 2.0Tdi

Seat Ibiza malo flesira???

U pitanju je Seat Ibiza 2002g Tdi 74kw. Pre 3 meseca kolega mi se pozalio da auto nije hteo preko 120km da ide kada je izasao na auto-put. Lepo je isao, nije trosio vise nego normalno, nije se gusio, ali 120km max. Stao covek na zaustavnu traku, ugasio auto, upalio opet, i auto je isao normalno, sada punom snagom. Od tada proslo 3 meseca bez problema, pa opet danas. Ista procedura. Gasenje motora na sekund, ponovno paljenje i sve Ok. Jel to comp ide u neki safe mode zbog prljavog ERG-a ili nesto drugo??? Ali cudno da prodje 3 meseca od prvog flesiranja, i cudno da auto ide ko zmaj??? Ako neko zna ili pretpostavlja o cemu se radi.....neka se oglasi??!!! Aha.... Auto ima kao 200km na satu, ali ja licno mislim, po stanju unutrasnjosti da je odradio jedno 300 i kusur k realno
  • darko-sice
    CBC Senator
    • 01.11.2005
    • 200
    • Aleksinac

evo ja sam tu...dodjite da vidimo sta je....zovi me na 063 812-20-70
    POZDRAV

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

Ma ugovorio vec u Nisu servis za 3 dana, a mene zanimala misljenja o tome sta sve to moze da bude, pre dijagnostike. U svakom slucaju, hvala. Lik vozi auto samo u ovl. sevisima, pa tesko da bi dosao i onako. Ima jos 500km do redovnog servisa, pa ce i to da pogledaju..

Comment

• iwcham1979
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2007
        • 741
        • Nis
        • Seat Altea 2.0Tdi

Nego meni treba neko ko moze manuelnu klimu u mom autu da zameni automatskom

Comment

• darko-sice
          CBC Senator
          • 01.11.2005
          • 200
          • Aleksinac

OK....Tu sam kad treba...inace imam sve od dijagnostike....naravno profesionalne,tj. fabricke....

Comment

• TECA
            CBC Senator XXL
            • 14.10.2007
            • 2355
            • Oz

Cest problem sa kontrolom natpunjenja turbine,mislim da ce je majstori skidati.

Comment

Working...
            X