LPG u Grčkoj
Collapse
X
-
-
Re: LPG u Grčkoj
Jesam ja prosle sedmice.Odvajanje za Dramu sa autoputa(ali kad dodjete do Kavale) i idete do Doxato,tu se skrece levo za Ftelia i kad stignete na centralnu raskrsnicu(lako je prepoznati,jedina velika u selu) skrenete desno prema Drama(ima putokaz),posle nekoliko kilometara prolazi se kroz Mikrochori i četvrtasti kružni tok u centru kroz koji se ide pravo i posle nekoliko kilometara nailazi se na ogromni staklenik sa desne strane,posle koje se put spušta nizbrdo i sa leve strane se nailazi na pumpu BP.Aparat za gas se nevidi s puta jer je iza pumpe
Comment
-
-
Originally posted by trulexHvala na odgovoru,
kaži mi još samo cenu gasa i da li je put Ok do pumpe, znam da ima oko 30 km, da li znači de se može stići do tamo za 20-tak minuta?
Pozdrav
magistralni put do Doxato(90 km/h),od Doto axdo Ftelia obica asfaltni(90 km/h),i ostatak do pumpe je iste vaznosti.Tamo gde su ogranicenja 90 svi voze 150 policije nema nigde a i kad naidju na nju svi je obilaze nepropisnom brzinom
Comment
-
-
Da napomenem da postoji i pumpa na ulazu u Solun kada se ide iz pravca Kavale,ima cak i putokaz sa napisanim LPG.Silazi se sa autoputa i posle kruznog toka je na manje od 50m.Tu je cena 0,69 eura/lit.Cini mi se da je tek otvorena,mozda i gresim.Ako se ide prema Kavali prakticno kad se prodje i zadnje odvajanje/racvanje za Kavalu na autoputu kod Soluna ide se jos oko1 km i tu je iskljucenje,ali neznam dali ima table LPG sa te strane.
Comment
-
Comment