Kao što piše u naslovu, da li ima da se kupi gas na autoputu između Beograda i Aleksinca ili u samom Aleksincu??? Ne bih da silazim sa autoputa ali ako se mora...
Ima li da se kupi gas na autoputu?
Collapse
X
-
-
Originally posted by GMa dalje prema Solunu?
Comment
-
-
-
-
ima u Vranju, sa desne strane gledano iz Bg smera, jedno 200metara van puta. posto nije autoput lako je skrenuti a tocionica se vidi sa samog puta.
takodje mozda postoji u Leskovcu u AMSS bazi ali to je trebalo jos pre 2 godine da bude po planu otvoreno a nije...
i najavljeno je neposredno na samom autoputu kod Nais-a za ovu godinu otvaranje ali ne znam tacan datum.
OMV kod Lapova je tek nedavno otvorio tocionicu gasa a inace postoji u Jagodini van autoputa.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
U Leskovcu imaju dve pumpe koje toce plin ,ja sam bio prosle nedelje i sipao na pumpi na izlazu iz Leskovca na putu za Vlasotince.Druga pumpa je na drugom izlazu iz Leskovca na putu ka Bojniku.Cena ti je nesto visa nego u Beogradu (na OMV pumpi preko puta METRO-a 26 din.!!) na prvoj je cena 29.90 din. ana drugoj 30 din.
Comment
-
-
Re: Ima li da se kupi gas na autoputu?
Originally posted by NShappyKao što piše u naslovu, da li ima da se kupi gas na autoputu između Beograda i Aleksinca ili u samom Aleksincu??? Ne bih da silazim sa autoputa ali ako se mora...
Koliko litara ti je boca??
Comment
-
Comment