Kako u zemlje u okruzenju sa plinom? [2008]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CrazyKong
    CBC Početnik
    • 14.04.2008
    • 9
    • Beograd

Ja sam dosta puta isao u zadnjih par godina HR, BIH, AT, FRA, HU....

Samo je jednom hrvatski policajac na prelazu Arzano trazio atest.

Mislim da po zakonu imaju pravo da traze atest a mogu i da vrate auto (kako je Sasa gore rekao) ako se bas zainate....

Comment

• bmw735i
      CBC Senator
      • 07.05.2006
      • 258
      • Mostar
      • BMW 320i, 740i, 750i

Mog kolegu su vratili sa passatom 98god jer je bio udaren u lijeva obadvoja vrata. Kaže namještaju se udesi pogotovo vi iz BiH. A čovjek čeka štetu da naplati od osiguranja i ne smeta mu što su vrata udarena i zguljena nego onako vozi. E kaže hr policajac nemože u državu. Može se on zakačiti za sve. Jeli vas pitao koliko para nosite. Ja samo pokažem AmericanExpress i kaže on uredu. E u Luxembourg-u na aerodromu mi provukoše karticu i napraviše provjeru transakcije od 2000€. Kad je prošla pustio me.
      BMW 320i E46 M54 STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta S HANA 2000 tip C, BMW 740i E38 M62 STAG 300 ISA2, BMW 750i E32 M70 STAG 300
      Peugeot 206 1.4i XS (ženin) STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta N HANA 2000 tip C

Comment

• Dren
        CBC Senator XXL
        • 24.08.2005
        • 1068
        • Sarajevo

Protiv onih koji su raspolozeni da ti dokazu da je bas njihov veci od tvog svakako nema puno pomoci, samo polako... Savjet za ubuduce, bar sto se BiH tice, sve je to na daleku stapu, i ne bas definisano, pa ih treba upitati da pokazu clan po kojem niste "ispravni"... Kad vec djavo odnese salu...

Comment

• bmw735i
          CBC Senator
          • 07.05.2006
          • 258
          • Mostar
          • BMW 320i, 740i, 750i

Tako je ja se slažem.
          Ja bih atestirao plin da postoji legitimna institucija u mom kantonu - entitetu. A sad davati nekome xxx novaca za nešto što će sutra biti mrtvo slovo na papiru neću.
          Kolege iz Srbije i Hrvatske može se bez atesta po vašim zemljama od registracije do registracije a u inozemstvo tu i tamo može se proći.
          BMW 320i E46 M54 STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta S HANA 2000 tip C, BMW 740i E38 M62 STAG 300 ISA2, BMW 750i E32 M70 STAG 300
          Peugeot 206 1.4i XS (ženin) STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta N HANA 2000 tip C

Comment

• Goranp
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2006
            • 436
            • Banja Luka

evo da i ja koju da kažem
            Išao sam do sada više puta u Hrvatsku i Srbiju i nikada,ali baš nikada mi nije niko ništa niti rekao niti pitao za plin
            Još su me u Hrvatskoj zaustavljali i kazne lupali,ali za plin ništa

Sada nešto kontam da imam neke papire o atestu iz Italije (odakle je uvezen) pa ću ih ponijeti za svaki slučaj.Ako pita pokažem i kažem ovo je validno

@bmw735i

Sada idem na Korčulu iz BL, koji mi put predlažeš? na pm da ne trolujemo temu
            Banjaluka Blog
            http://gradbanjaluka.blogspot.com
            Tattoo Picture
            http://tattooaco.blogspot.com

Comment

Working...
            X