yu wax firma za ugradnju plina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bobances
    CBC Član
    • 08.05.2008
    • 36
    • beograd

yu wax firma za ugradnju plina

Da li neko ima bilo kakva iskustva sa yu wax firmom za ugradnju plina. To su kao neki zastupnici za srbiju i CG ali ne znam kakvi su. Ne ugradjuju ni Lovato ni BRC ni Landirenco uredjaje nego neke druge valjda italijanske ne znam tacno koje.
    Pozdrav
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

E pa kad ne znas koju opremu ugradjuju onda nista i ne znas.
    Okrenes njihov broj pa se lepo raspitas o svemu i ne zaboravi o cenama pa onda pitas dalje. Niko ne zna bolje od njih sta se tamo radi.
    Ne secam se da je taj servis ovde uopste ikada pominjan do sada ni kao los ni kao dobar.
    Videcemo. Mozda neko sa foruma nesto zna.
    Nisu bas jasni tvoji motivi. Procitao si u novinama reklamu? Mala cena? Promocija? Nesto trece?
    Obavesti i nas.

kucaj u google yu wax

Comment

• bobances
      CBC Član
      • 08.05.2008
      • 36
      • beograd

pa nema nista trazio sam zato sam i postavio pitanje. Inace ugradnja sekvencijalnog plina kod njih je 690 eura za hyundai elantru 1,6i 110ks , 2002 god. pa pitam da li je neko imao iskustva sa njima, pozitivna ili negativna.
      skinuto sa sajta---ekskluzivni distributeri za područje Srbije i Crne Gore autogasne opreme proizvođača Stefanelli Group S.r.l. –Italija, sekvencijalnih sistema ‘YU WAX - RAIL’, koji predstavljaju svojevrsni brand naše kompanije, kao i auto gasnih rezervoara firmi NOVOGRUDOK GAS EQUIPMENT – Belorusija i IRENE – Poljska.

Comment

• engine
        CBC Član
        • 24.03.2007
        • 58
        • Srbija, Beograd, Banovo Brdo

Yu Wax? Ja bih ih izbegavao! Moj savet ti je da ne ugradjujes tamo, vozio sam dva auta, oba imala plinski uredjaj ugradjen u Yu Wax-u na Adi, konstantni problemi na oba automobila, morao da se vracam nazad na prepravku ne bi li dobio atest....Sa Union Karic-ima nisam imao problema, kao ni sa AC Rasic - preporuka!

Comment

• SreckoBG
          CBC Član
          • 23.02.2005
          • 79
          • Novi Beograd

U tom servisu ljudi zaista HOCE da ti pomognu, ali, nije svako za majstora. Znaju da ugrade, ali ako se desi da ne radi kako treba, onda neka ga popravlja neko drugi. U mom slucaju su to bila tri meseca mucenja, te ne radi na benzin, te lose radi na plin, pa kad vise nije mogao da upali na benzin, vratio sam im uredjaj i uz pomoc ostrijeg tona glasa vratili su mi sve pare, iako su pokusali da me zavuku za 100 eura. Inace, auto je Vektra B, u koji je kasnije Dora ugradio uredjaj bez problema, a posto mi je zgodnije da posle isteka garancije idem u servis u BG, gde i zivim, idem u AC Rasic. Znaci, YU WAX prolazim u sestoj brzini, sa papucicom gasa na patosu

Comment

• petar in
            CBC Član
            • 10.11.2006
            • 33
            • Beogard

Mnogo su neljubazni!

Comment

Working...
            X