YUWAX da ili ne?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Plinadzija
    CBC Senator XXL
    • 29.07.2008
    • 1514
    • Paracin

YUWAX da ili ne?

Da li je neko ugradio YUWAX sekvent? Kakva su iskustva? Dobra je ponuda, cena je ok i podrska ali ako ga ja ugradim pa imam reklamacije to mi je losa reklama i to mi uopste i ne treba.

Dakle bilo cija iskustva, kakve su komponente, kako radi?

Da ne bude zabune, procitao sam postove u vezi njih kao servisa za ugradnju zanima me sekvent koji oni valjaju. RAIL se zove sistem oko isparivaca nema dileme tomaseto kinez prva klasa radi ok u AC i bardolini sistemima ali sa rail injektorima i elektronikom nemam iskustva.
    UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Ako si radio AC uređaje, onda si uz svaki dobio Rail brizgače, pa možeš da znaš kakvi su.

Što se tiče Tomasetto isparivača, neznam da li postoje kineske kopije, tako da možeš da svratiš do Tomasetto Achille Spa
    Via del Progresso, 47/53 - Castegnero (Vicenza) ITALY
    Tel. +39 0444 638326 - Fax +39 0444 639367
    i pogledaš kakve isparivače ljudi prave. Kompletna prizvodnja tih isparivača je u fabrici u Vićenci. Elektroniku za svoje sisteme su kompletno osvojili i rade je u fabrici u J. Americi. http://www.tachille.com/english/contacto.php

RAIL sistem koji Yuwax prodaje je njihov brend i vodi se kao domaći proizvod. Sastevljen je od komponenata raznih proizvođača, dobrog kvaliteta. Sasvim pristojno radi i nema kineske delove.
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Plinadzija
      CBC Senator XXL
      • 29.07.2008
      • 1514
      • Paracin

Hvala na informaciji, pretpostavio sam da je ok uzecu jedan da probam.

Sto se tice AC-a sina injektora je do sada uvek bila valtek-ova.

A sto se tice tomaseta vidi link:

Ne kazem da je los, naprotiv.

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Valtek i RAIL su nekada bili ista firma. Prave iste brizgače...

Ja sam prošle godine bio u Tomasetto fabrici i gledao proizvodnju reduktora. Na toj kineskoj stranici ispod Tomasetto reduktora je kopija Tartarini reduktora, na sledećoj strani imaš i kopiju Valtek brizgača, pa ih neprave ni za Valtek. Sve mogu da kopiraju i to ponekad bude solidno, ali skoro nikada kao original.
        BTW

Par velikih žabarskih proizvođača autogas opreme ima svoje pogone u Kini i Indiji, ali te fabrike nemogu da zadovolje ni 30% tog tržišta, tako da celokupnu proizvodnju plasiraju baš tamo.

Pogledaj...

Trova il concesionario autorizzato di impianti più vicino. In Italia o all'estero.installa gli impianti di BRC nella tua officina.

....
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Plinadzija
          CBC Senator XXL
          • 29.07.2008
          • 1514
          • Paracin

Ok, nije mi vazno ni da su komplet kineski samo ako dobro rade i da se meni kola ne vracaju! Zbog toga sam prestao da radim landirenzo...

Yuwax mi daje godinu garancije a ova riba sa kojom sam pricao kaze da ce probati da dobiju tri godine od proizvodjaca, pa videcemo. Mada mi ni garancija ne znaci mnogo ako mi auto kojeg sam radio stane negde i p. materini...

Imao sam slucaj da se musterija ugasila u sred sarajeva, naravno prvo je mene zvao i opet naravno nije bio problem do mene nego mu ispao neki konektor, ali sta mi vredi garancija da je bilo do gasnog sistema??? Dali ja treba da odem u sarajevo iz paracina da ga palim, na bash carshiji !?!?!?

Riba kaze da neki od njihovih sekventa rade vec tri godine bez poblema.

Comment

• MandariX
            CBC Član
            • 22.01.2008
            • 63
            • Beograd-Vozdovac

Verovao ili ne.....zaista je tako.Ja radim za Yu Wax i imamo dosta lepa iskustva sa sekventima.Uskoro uvodimo i nov tip isparivaca,ali jos nista ne pricamo o tome.
            Duh koji vozi........

Comment

• RANK
              CBC Senator XXL
              • 28.02.2007
              • 1635
              • Beograd
              • FIAT MAREA WEEKEND 1

mandarikse, ako resim da uzmem ovaj vas sekvent, daj mi tvoj kontakt na pp, nekako mi sigurnije kad kontaktiram sa nekim sa foruma, ok?
              "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• sw.brick
                CBC Senator XXL
                • 09.10.2004
                • 8141
                • Beograd, barajevo-zemun
                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

yuwax firma je ugasena koliko sam procitao iz javnih medija.
                volvo
                945 SE turbo lpg
                344 GL lpg

Comment

• RANK
                  CBC Senator XXL
                  • 28.02.2007
                  • 1635
                  • Beograd
                  • FIAT MAREA WEEKEND 1

sad se drugacije zovu, ARC nesto, nije bitno, ista firma, na istom mestu, sa istom delatnoscu. i moj servis je menjao ime, sto ne znaci da je ugasen, vec posluje pod novim imenom.
                  "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Ogi
                    CBC Senator XXL
                    • 07.10.2007
                    • 309
                    • Beograd
                    • Hyundai i30 1,4

Zove se ARC INTERNATIONAL, klijent su moje banke i skoro svaki dan radim sa njima pa zato znam...

Comment

• deki-ascona
                      Bio nam je drug! RIP
                      • 10.04.2007
                      • 2118
                      • NI , Trosharina

Jel dobro posluju ? Koliki su im pazari? Jel su u kreditima do gushe?

Od ovog foruma nista ne moze da se sakrije , clanova ima svuda , podseca me ponekad na film "borilacki klub" sa bred pitom...
                      Originally posted by Valent Vudriga
                      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Plinadzija
                        CBC Senator XXL
                        • 29.07.2008
                        • 1514
                        • Paracin

Pitanje na mestu, kako posluju, mada pretpostavljam da je to nekakva poslovna tajna, ali daj samo jeli je dobro ili lose. Ne bih bas voleo da se pouzdam u garanciju firme koja radi sa tendencijom da rikne.

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Ovo nije dnevni izveštaj sa berze o kotizaciji neke firme, ako juvaks ili bilo ko želi reklamu neka je plati, za ostalo imate iskustva sa servisima.

Ujedno da odgovorim na jednu davno poslatu poruku od strane nekog iz Juvaksa koji nikad nije pročitao odgovor (stoji mesecima).

Iskustva sa servisima su iskustva korisnika, ako je neko napisao loše iskustvo sa tim servisom, ovaj forum ne odgovara za to isto kao i kad se napiše dobro iskustvo. Dekretom se ne može narediti samo dobra reklama a odstraniti loša, samo radom pa će biti više dobrih reklama nego loših.
                          Ne ocenjujem rad, samo ukazujem na princip.
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                          X