Zabljak na gas :))))

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Allegra
    CBC Početnik
    • 05.08.2008
    • 1
    • Beograd

Zabljak na gas :))))

Jasno mi je kako da stignem do Durmitora na plin , ali mi nikako nije jasno sta cu "gore" da radim!
    Ocigledno cu samo planinariti a auto ce stajati i stajati...
    Ako neko zna da li na Zabljaku postoji pumpa koja moze da mi "pomogne", neka se javi.
    Ako ne, odoh pesice...))))
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Ne znam jel ima pumpi ali ako ti kažu da je Savin kuk blizu, lažu!!! ima da se ideeee. Ako ti kažu da vidiš Titovu pećinu, lažu, od pećine ima samo nastrešnisa gde mi pada kiša na stomak koliko je duboka pećina... Isto tako i za mravinjak a i jezero niej te boje kako kažu
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Saša
      CBC Senator
      • 05.11.2006
      • 277
      • NS

Bio sam tamo par dana prošle godine, u povratku sa mora... Nije bilo gasa nigde u blizini, najbliže pumpe su u Prijepolju i u Nikšiću (nema ni u Pljevljima ni u Šavniku), tako da natankaj do vrha na vreme... Sumnjam da se nešto promenilo od tada...

Benzina imaš svuda, čak i u Žabljaku (mala benzinska pumpa), pa ako moraš - vozi malo i na benzin...

Comment

• lukag
        CBC Član
        • 21.12.2007
        • 23
        • Beograd

jednostavno napuni u prijepolju i do zabljaka imas 97 km pumpu sledecu imas za plin tek u niksicu na izlasku a pumpa ima inace na zabljaku kod autobuske stanice (prema s.kuku) i toce dizel i benzin za mesec dana se otvara plinska pumpa i pljevljima na bivsoj elkom pumpi
        lep provod na zabljaku

Comment

Working...
        X