Pume za gas u Evropi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NShappy
    CBC Senator
    • 09.03.2005
    • 261
    • Novi Sad
    • Ford Focus 1.8TDCi

Pume za gas u Evropi!

Pored ove teme: http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=4542 ima li nekog linka na spisak pumpi sa LPG kroz Evropu. Ovaj spisak dat na linku je pomalo bajat a poseban problem što ne mogu da se snađem pogotovo na ovom Austrijskom. A ove adrese u Sloveniji, odgovara mi samo ova u Ljubljani ali te adrese recimo, nema u Garminovoj navigaciji?!?

Dosta sam Googlao i davno sam našao ovo: http://www.gas-tankstellen.de/menu.php ali tu sada neće da izbaci kartu gde se pumpa nalazi. A recimo ovakav podatak: OMV Autobahnstation (A9/E57) Wels<->Graz; km164 mi ne znači puno. Ok, 164-ti km od Graza prema Welsu, a gde je to kada idem iz Beča u Sloveniju?!? Dobro se sećam da sam tu nekada mogao da vidim Google maps kartu. A nemački razumem koliko i esperanto tako da na uspevam da pohvatam gde grešim.

Da ne dužim. Ima li dobar link sa lokacijama LPG pumpi na ruti, Horgoš, Beč, Krajnska Gora, Zagreb? GPS koordinate bi bile idealne.

[gunđ] čim se vratim s' puta idem da ugradim bocu od 100l [/gunđ]

edit: Nakon konsultovanja nemačkog rečnika, shvatio sam da moram da se registrujem na gas-tankstellen da bih mogao videti i mapu. Pre nije moralo. Uspeo sam da nađem šta mi treba. Nakon što sve to isproveravam, postaviću GPS koordinate uz koje svako može da nađe pumpe. Lepo se vide i na Google Earth i na ostalim programima sa mapama.
    Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Od Horgosa preko Peste do austrijske granice gasa ima u samoj Budimpesti pa onda u samom Djeru (najmanje tri pumpe) i na zadnjoj pumpi u Madjarskoj pre austrijske granice (u oba smera puta). Ako slucajno nema gasa na toj pumpi jer se to desava VRATI se sa same granice prema Budimpesti (oko 10km) jer se u oba smera nalaze pumpe koje jedine imaju gas na celom putu od austrijske do srpske granice. Posle do Beca nemas gasa. U Becu isto nema gasa i nema ni do Nemacke ali preko u Nemackoj imas vise pumpi blizu granice i sve do Regensburga kao i u samom Regensburgu na par km blizu autoputa A3. Sa GPS-om nema frke.
    Onaj deo prema Sloveniji ne znam ali sve u svemu u Austriji ima ukupno jako malo pumpi sa gasom. Sta ces, ekoloska drzava. U Sloveniji kazu da ima vise kao i u Hrvatskoj.
    Pozeljno je da ti radijus bude barem 400km sa tankom gasa.

Comment

Working...
    X