Jedna od Plinskih pumpi u SOLUNU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Soo
    CBC Član
    • 02.12.2006
    • 36
    • Beograd

Jedna od Plinskih pumpi u SOLUNU

Ovo je jedna od pumpi koju sam pronasao u Solunu i pored gps-a pronalazak je bio uzasan jer su mape soluna uzasne (mio 3v i Igo8) a pola Grka ne zna engleski ili .... U svakom slucaju plinsku pumpu u centru Soluna ul 28th Oktovriou (Shell) nisam uspeo da nadjem PAZI TE ULICA JE JEDNOSMERNA u smeru je od visih ka nizim brojevima da se ne zeznete kao sto je mene gps.
    Ova BP pumpa radi 0-24 (pohvalno) i u sklopu je perionice ....
    E sad kad se ide od Evzonia ka Halkidikiju treba da se skrene sa auto puta ka FINIKASU da bi dosli do MARIONU ANTIPA st. i cim prodjete SHELL-ovu i CYCLON-ovu pumpu skrece te desno u malu neku ulicicu a sam put vas vodi do pumpe, videt ce te BP-ov znak sa desne strane ne moze da se promasi a cena plina mislim da je 0.67E (nisam obracao paznju) a odatle za Evzoni ili ka Halkidikiju idite do kruznog toka pa na auto put samo pazi te kako se u kljucuje te na auto put jer su im oznake katastofalne za nekog ko ide prvi put kolima. Posle ove pumpe i cimanja po centru nisam ni pokusavao da trazim ostale (MRZELO ME JE )
    u svakom slucaju pretresi te gps-ove i ostale vrste mapa da bi sto lakse nasli ovu ili neke druge pume. Ovo je bila moja marsuta sigurno postoji bolja ja vam saljem lokaciju pumpe pa se vi snalazi te kako ko ume
    evo slike jedne od Plinskih pumpi da ne bi gubili vreme po Solunu ......
    AJ PA SRECAN PUT
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

A sto se niko ne seti kad vec imate GPS da date brojcane koordinate mesta na kome je pumpa ako ste vec bili na njoj. Tada svako moze da ih ukuca rucno i unese kod sebe kao POI.
    To kakav je ciji software ili mape neka bude licni problem svakog.

Comment

• Soo
      CBC Član
      • 02.12.2006
      • 36
      • Beograd

S40.5751991`
      I22.9739799`

Comment

Working...
      X