Racva za plin...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rrapaic
    CBC Senator
    • 13.02.2008
    • 225
    • Beograd
    • Fiat Stilo 1.9 JTD

Racva za plin...

Ljudi, gde ima da se kupi METALNA racva sa imbus ventilom za plinsko crevo (pozadi jedno, napred dva)?
    Imam plasticnu racvu u instalaciji, i sasvim slucajno sam primetio da vise ne zatvara kao ranije. Pokusao stelovanje (ono sa 3000 obrtaja + cetvrt kruga) i zabezeknuo sam se koliko sam morao da zavrnem ventil; skoro pa da sam onaj feder/oprugu skroz sabio. Siguran sam da ranije nije bilo tako, odnosno ventil je bolje zatvarao. (Da li plin mozda "jede" (rastvara) plastiku?)

Hvala unapred

Rajko
    Fiat Stilo 1.9 JTD
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Idi u Ugrinovačku kod Stanišića ili Atako, ne znam gde su i kupi normalnu slavinu od Lovata.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• rrapaic
      CBC Senator
      • 13.02.2008
      • 225
      • Beograd
      • Fiat Stilo 1.9 JTD

Auh... jesam zakrecio, ali onako skroz :
      Dora, hvala ti opet! Ne znam sta mi je jutros, valjda premalo kafe za budjenje ponedeljkom ...

Rajko
      Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

• Plinadzija
        CBC Senator XXL
        • 29.07.2008
        • 1514
        • Paracin

hehe a zasto ne bio probao da zamenis filter vazduha, pa ce onda da ti trazi da odvijes sraf.
        UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• rrapaic
          CBC Senator
          • 13.02.2008
          • 225
          • Beograd
          • Fiat Stilo 1.9 JTD

Hm, pa vidi ovako:

Zimus sam zamenio filter vazduha, i sve se pokarabasilo. Na kraju sam morao da napravim redukciju u**** (lepljiva traka preko otvora creva).
          Sad, da li moze da se nasteluje sa skinutom trakom, nisam jos probao. Uzgred, nasao sam proceduru za stelovanje na ovom sajtu, pa sam jos dostelovao (sa trakom preko u****). Ide dobro, potrosnja... moram priznati da je ranije manje trosio, bar po gradu.

Kad nadjem vremena, pokusacu sa skinutom trakom da nastelujem. Vredi li pokusati?

Rajko

P.S. Citam kako se ljudi ovde ne zamaraju potrosnjom, pa sam i ja tako poceo - ne belezim vise striktno, kad mi treba sipam i vozim. Plus, izbacio sam voznje manje od 5 km (osim kad nesto prenosim/vozim). I, posto do posla imam oko 3.5 km, taman sam lepo utegao stomak i ojacao noge; gazim k'o mladic...
          Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

Working...
          X