Znam da ima negde u Čačku pumpa. Ima li pre ili posle Čačka još neka?
Gde sipati gas na BG - Zlatibor putu
Collapse
X
-
Pazi ovako, odes na prvu pumpu za prodaju gasa, i das 160 din. za mapu Srbije sa svim upisanim autogas pumpama koje postoje u Srbiji,a i sire, pre dva dana sam je kupio bas iz tog razloga sto sam isao ka Zlatiboru, i uporedjivao sam, i svaka je na svom mestu, tako nemoj da razbijas glavu za 160 din. a imas i na sajtu www.auto-gas.co.yu tu istu kartu, s tim sto na sajtu imas samo upisane pumpe onih stanica koje su platile da se reklamiraju na sajtu, dok na karti koju kupis imas sve stanice, kao i servise koji ugradjuju gasne instalacije. Karta je HITTeorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
Posle Cacka imas u Pozegi, Avia pumpa, pa imas dalje u Sevojnu nadomak Uzica, pa imas na Danexu kad krenes na putem za Zlatibor, na samoj planini Zlatibor nemas. Licni savet je da sipas u Cacku, dosta je jeftinije nego u Uzickom kraju gde je cena >30,00din.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by DakaDa li ima gas pumpe na putu Uzice Podgorica jos neke sem one DANEX kod Partizanskih voda?
I kolika je trenutna cena AUTO GASA u SRBIJI ,u SUBOTICI je od 26.90 din do 27 dinara......
Comment
-
-
Hvala za SEVOJNO ,ali mene zanima od DANEXA kod Uzica ,kako ja vidim na AUTO-GAS karti nema ni jedna dalje prema Podgorici?!!?
Znaci treba mi informacija na putu Uzice-Podgorica da li ima neka jos gas pumpa do crnogorske granice!!! I naravno cene ako znate??
JBG-a FIAT PUNTO mi ima malu tocak bocu svega 29 litara stane,a putujem na relaciji SUBOTICA-KOTOR!!!
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
Originally posted by donKod Vrnjacke Banje , Per Oktan stanica 25.90 din/l.
Comment
-
-
Podgorica- na izlazu prema Baru alu kombinat
Kolasin grad
Berane na ulazu iz pravca Rozaja sa desne strane
Baljevac baza AMSS (Nekih 10 km pre Raske iz pravca KV
Kraljevo 4 pumpe na svim prilazima
Na pola puta KV cacak
Cacak vise od 5 i sam neznam koliko ih ima
mozda sam neku zaboravio
a cena je od 47 euro centi u Podgorici
do 26.5 u KVMale stvari cine ljude srecnim!!!
Comment
-
Comment