Hitno! Potreban novi prekidac za plin!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zare15
    CBC Član
    • 09.12.2006
    • 84
    • Beograd

Hitno! Potreban novi prekidac za plin!

Imam jedan,nadam se ne veliki,problem. Auto je Mazda 323f 97g. 1.8. Nikada nisam imao nikakvih problema sa radom na plin,ali eto za sve postoji prvi put. Danas u toku voznje primetim da mi ne svetle sijalice na prekidacu za plin. Odem kod drugara,on kaze da je otisao osigurac,zamenimo ga i sve ok. Posle nekog vremena,par sati,u toku voznje primetim neki dim u kabini,pogledam opet ne rade sijalice na prekidacu. Stanem,pa na benzin opet kod drugara,kaze izgorela kutijica prekidaca. Proverimo,ima struje na onom dzeku u kabini,sto bi po recima drugara znacilo da trebam kupiti novi prekidac. E sada,dolazim do problema. Trenutno sam u Bg-u,ali trebam sutra navece(nedelja) da krenem na bas dalek put(oko 600km) pa mi treba informacija gde mogu da nadjem taj prekidac u Bg-u tokom sutrasnjeg dana,jer ne moram da objasnjavam koliko bi kostalo da ceo put,600+600km vozim na benzin. Ovaj prekidac je bio sa 2 polozaja,znaci palim na benzin i na 2hilj.obrtaja automatski prebacuje na plin. Ako neko zna,MOLIM za sto brzu informaciju. Samo da dodam da sa trenutno na Vozdovcu pa ako neko zna nesto ili nekog u blizini,hvala unapred svima.
  • mexa
    CBC Veteran
    • 13.04.2009
    • 154
    • lazarevac

Re: Hitno! Potreban novi prekidac za plin!

iza prekidaca je dzek koji povezuje prekidac jesi li proverio da nije tu slab kontakt pa mozda smercuje

Comment

• roske
      CBC Senator
      • 08.03.2007
      • 272
      • Lazarevac
      • Alfa Romeo 145 boxer

Svaki servis koji se bavi plinom sigurno ga ima.

Comment

• mexa
        CBC Veteran
        • 13.04.2009
        • 154
        • lazarevac

Originally posted by roske
        Svaki servis koji se bavi plinom sigurno ga ima.
        tako je doktore budi malo aktivan

Comment

• zare15
          CBC Član
          • 09.12.2006
          • 84
          • Beograd

Znam da svaki servis koji se bavi plinom to ima,ali napisao sam da mi treba sutra,a sutra je NEDELJA,u tome je problem. Na dzeku ima struje,proverio sam.

Comment

Working...
          X