Imam jedan,nadam se ne veliki,problem. Auto je Mazda 323f 97g. 1.8. Nikada nisam imao nikakvih problema sa radom na plin,ali eto za sve postoji prvi put. Danas u toku voznje primetim da mi ne svetle sijalice na prekidacu za plin. Odem kod drugara,on kaze da je otisao osigurac,zamenimo ga i sve ok. Posle nekog vremena,par sati,u toku voznje primetim neki dim u kabini,pogledam opet ne rade sijalice na prekidacu. Stanem,pa na benzin opet kod drugara,kaze izgorela kutijica prekidaca. Proverimo,ima struje na onom dzeku u kabini,sto bi po recima drugara znacilo da trebam kupiti novi prekidac. E sada,dolazim do problema. Trenutno sam u Bg-u,ali trebam sutra navece(nedelja) da krenem na bas dalek put(oko 600km) pa mi treba informacija gde mogu da nadjem taj prekidac u Bg-u tokom sutrasnjeg dana,jer ne moram da objasnjavam koliko bi kostalo da ceo put,600+600km vozim na benzin. Ovaj prekidac je bio sa 2 polozaja,znaci palim na benzin i na 2hilj.obrtaja automatski prebacuje na plin. Ako neko zna,MOLIM za sto brzu informaciju. Samo da dodam da sa trenutno na Vozdovcu pa ako neko zna nesto ili nekog u blizini,hvala unapred svima.
Hitno! Potreban novi prekidac za plin!
Collapse
X
Comment