Danas sipao gas na NIS-u kod GRAS-a u Novom Sadu (Futoški put) po 74.40 din, pošto NIS do 15. juna daje popust od 2.5 din/l za korisnike njihovih korporativnih kartica (2 din za euro dizel, 2.5 din za TNG i sve vrste benzina).
Knez petrol na Zrenjaninskom putu očigledno ima vikend akciju, jer radnim danima podižu cenu gasa za 4-5 dinara. Vikendom je 80,90 din/l, a radnim danima 85.90 din/l. MBG na Zrenjanincu je isto imao akciju radnim danima od 19-7h ujutru i vikendom ceo dan, ali više nemaju tu akciju, tako da je vikendom najpovoljniji Knez petrol.
Ne znam koliko ce se ova informacija odraziti na nas potrosace ali sam nacuo da gas treba da poskupi, poznanica iz Zeleznice tvrdi da su se ovi iz LION Group-e (Euro petrol, inace veliki uvoznik gasa) opasno uzvrteli jer im kasne neki vozovi na tankovanje a gas treba da poskupi, imace stetu od n hiljada eura. Ako sam dobro razumeo oni iz Belorusije (ili neke druge Balticke zemlje) vuku gas.
Oni su veliki uvoznik gasa i kazu da je njihov gas najbolji (vidim da i taksisti tamo toce a i medju najjeftinijima je) pa sam se tamo preorjentisao (ja za sada neku veliku razliku nisam primetio, mozda manja potrosnja ali nisam siguran)
NIS: 83,90 (Bor) ... pola dinara manje ... da je bar dinar po dinar pa bi stigli na (željenih i očekivanih) 79,90 do (kalendarskog) leta ... ovako mi se čini da ćemo stići kukovog leta.
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
"Kukovo leto" je negde već odavno stiglo (NS) a raduje me da je još u mnogo mesta tako ... ostajemo mi "metalurzi" (Bor, Smederevo ...) da ga čekamo (da ne bude samo kao Godoa da čekamo).
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment