3.12.2010 EKO Šiljakovac 69.5din.
Ista pumpa 5.12.2010. 69.9 din
Knez iznad Orlovače 69.9 din.
NIS 70.5 din.
Inače potrošnja lagano raste, ne znam da li je zbog hladnoće ili kvaliteta gasa.
Danas u Novom Sadu,Lukoil pumpa u Kisačkoj ulici cena je bila 70,90din.
Sipao sam pun a pumpadžija mi tužno reče da sam redak slučaj,ali i da on sanja da sipa pun kod sebe jer vozi na benzin .
Ni pumpadžijski posao nije kao nekad što je bio
Posle zadnjeg sipanja na NIS-u kod Medijane u Nišu, sredinom prošle nedelje, čim malo oštrije zgazim gas i nateram do 4k o/m, sistem vraća na benzin, što se inače dešava kad je rezervoar skoro prazan i kad nema pritiska... Iako imam još 1/2-2/3 punog tanka. Hm. Ili mi je zavoli vrisnuo ili su točili neki škart...
Sipao danas kod OTC-a na N. Beogradu (Gile gas) po 71 din.
Za sada, u bližoj okolini sa cenom gasa vode Slovenci. Od sutra na Petrol pumpama u Sloveniji nova cena gasa... 0,786 EUR (84,1 din)
V Petrolu smo z vami doma in na poti. Pri nas najdete vse, kar potrebujete za brezskrbno bivanje v vašem domu ter nabor izdelkov za vas in jeklenega konjička.
Ne zaostaju mnogo ni Crnogorci... sa 0,75 EUR (80,25 din)
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fo ... inara.html
Evo nam nase jeftino gorivo,samo slusajte i podrzavajte reci vlade da ce od nove godine pojeftiniti,kad i sami znate da u srbiji nista,ama nista ne moze pojeftiniti pogotovo onoga bez cega vecina nas ne moze!Vecina je ocekivala da ce pojeftiniti 10 din,a ja mislimda ce poskupeti za 10...isti tako i za gas...sramota sta nam rade
Comment