EKO Bežanija TNG 64.9 (nestalo struje tokom sipanja, poenta je 3 reda ispod)
BMB95 128.9
Zmaj 2 TNG 65.00, uspeli su da uguraju 15 i nešto litara(1000 dinara u paru) u rezervoar od zvaničnih 35l(gde nije stalo preko 32.5l već 70 puta) u koji je 5km ranije sipano malo preko 20l(1340 din.) i bio je "kusur" od ranijeg sipanja, bar 2-3 litra)
BMB95 131.9
+Taman sam se ponadao da ću silno da uštedim na vožnji do Zmaja, jer je uvek bio jeftiniji, a ovamo se već napravio red, kad ono meЏutim.
OMV u Kragujevcu - ne kupujte plin, jer ono i nije plin, auto do Nisa nece preko 120, u Nisu sipao kod ozloglasenog Tosica, auto nazad do Kg-a, ide kol'ko hoces. Mislim da mi bolji experiment nije potreban.
OMV jos uvek sipa TNG u Mladenovcu,na Intergasovom pretakalistu ali nece jos dugo jer je kvalitet katastrofa Uskoro ce da ima maltene najbolji kvalitet...
Plin je generalno krš živi...gde god da sipam, motor nema snage... a max brzina i pored noge u patosu ne prelazi 160 Znači ima da napunim pun rezervoar benzina i da se provozam kao čovek.
Plin je generalno krš živi...gde god da sipam, motor nema snage... a max brzina i pored noge u patosu ne prelazi 160 Znači ima da napunim pun rezervoar benzina i da se provozam kao čovek.
Jbg TNG je nuzno zlo, ako hoces performanse sipaj benzin ali to ce da te kosta duplovise
Jbg TNG je nuzno zlo, ako hoces performanse sipaj benzin ali to ce da te kosta duplovise
Totalno pogrešno razmišljanje. Ako je auto dobro naštelovan, a plin normalan, nema tog vozača koji će primetiti razliku (ako je sequent sistem u pitanju). E sad što je kod nas zakonik o kvalitetu plina još iz druge polovine prošlog veka, to je neka druga priča. Pre neki dan na tehničkom pregledu lik nije mogao da mi izmeri izduvne gasove sa sondom jer je samo pri turaži prikazivao nešto malo, a na leru 0.0.0.0.
Previše je "mitova i legendi" u vezi plina. Ili ga vole ili ga se plaše. A sad je još i cena više nego duplo manja od benzina. Ne razumem da neko više voli da plaća duplo.
Comment