E pametan si za sve pare... Mozda ako su napisali na tabli TNG 62.20 a iznad stoje sve navedene cene derivata... BMB 95, D2, ... TNG 62.20... Ko zna sta si ti gledao
Gledao gde treba... bilo mi je cudno jos prvi put kad si rekao da ta pumpa ima TNG jer nema gde da se stavi rezervoar a i ja bi znao da je ugradjen juce sam bio i obratio paznju... Nemoj da se ljutis... a i nema logike da je tamo 62.20 a svugde 7x.xx na NISovim pumpama,nema veze sto je blizu Kosova jer je TNG na Kosovu bez akcize...
Ma ne ljutim se, nego sam 99% siguran da je pisalo TNG 62.20 din i to naravno u koloni gde su ispisane i ostale cene i bas sam komentarisao sa zetom o tome i on mi kaze da je ta cena vec duze vreme, jer on sipa bezolovni na toj pumpi... Da li ima jos neka pumpa tu, nisam obratio paznju... P.S. Ta pumpa se nalazi na samom skretanju sa glavnog puta, tj. kad se udje u Rasku i skrene prema samom centru, pa se posle ide levo i na semaforu levo za Dom zdravlja... Sorry za off
Tu je ta jedina NISova... icicu opet za par dana na Kosovo pa cu opet proveriti... A bas sam obratio paznju jer sam se setio tvoje price... A ta cena je duze vreme jer nisu menjali radno vreme
Pre petnaestak dana, video sam isto što i ti, TNG- 62.20 din.
Tada je TNG na ZMAJ-u bio preko 70 dinara.
P.S.
Pozvah telefonom pumpu, kaže mi prodavačica da oni uopšte nemaju TNG
Reče mi da u neposrednoj blizini postoje dve privatne pumpe koje toče TNG, ali da ne zna koja je cena.
U Arandjelovcu,tacnije izmedju Orasca i Arandjelovca "daki petrol" plin 67.00 dinara,a jos je i dobra fora sto na kraju meseca vracaju na svaki sipani litar po 5 dinara,znaci da je trenutna cena 62
Moracu da skoknem do tamo
Jutros sipao ua Eko u Vranju 69.5 a o usluzi da i ne pricam, docekala me radnica sa dzogerom u ruci i onako ljutito samo sto me nije tresnula onim dzogerom "ajde prodji na druga vrata kad izlazis"
Mislim sta reci, samo zaobici u sirokom luku!
Comment