Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Knez u Mladenovcu, 87.90
    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• ekonomik
      CBC Senator XXL
      • 28.01.2007
      • 315
      • Železnik

Euro petrol od danas, bar sudeci po njihovom sajtu (cena je sa EP BS Subotica - Partizan), podigao cenu TNG za 2 din (na 89.9). Ima li to veze sa akcizom ili je ovo "nezavisno" poskupljenje, videcemo.

Comment

• stevak
        CBC Senator XXL
        • 31.05.2009
        • 1215
        • Zemun
        • Saab 9000 cs 2.0T

NIS u Zemunu, Zmaj II na autoputu, prvi probio psihološku granicu sa 90,40. Ostali se drže između 87,40 i 89,90.
        ex SAABotražitelj

Comment

• sone2sone
          CBC Član
          • 16.09.2012
          • 62
          • Beograd
          • Yugo Ciao 1.1CW

EKO u Skojevskom naselju, juce je TNG bio 87.90 din. Danas sipao na OMV-u Ada Ciganlija - 84.40, verovatno zbog vikend popusta ali koga briga, 84.40 je 84.40.

Comment

• Franjo
            Banovan
            • 14.08.2009
            • 2831
            • Inđija - Beograd
            • Renault megan II res

No comment!

Comment

• zdushan
              CBC Veteran
              • 21.08.2012
              • 129
              • Beograd
              • Toyota Corolla E12 1.6 vvti

Ja danas bio u s.mitrovici, neka pumpa lokalna, 85.40. Bio prazan pre toga, lepo ide na ovaj jeftin plin, bolje nego sa luk oila i to drastično.

http://www.toyotaclub.rs/forum/index.php

Comment

• expendable
                CBC Senator XXL
                • 04.11.2009
                • 3662
                • Bor

Dakle, od posle (dočeka) Nove godine, "liga super zloća" (nedostaje još "kucagedon") je u mom gradu utvrdila cenu od 89,90.
                Doduše, "komšija Steva" (iz pomenutog crtaća) se snalazi u (gde bi drugde) komšiluku. U Zaječaru, EKO (danas): 86,90

Dakle, troši se TNG sa zaliha pa je skok bio samo +2,00 rsd. Šta više, mislim da će se svi potruditi da zadrže cenu na 89,90 (makar ponegde) i pored povećanja akcize (dakle samo onih 2,5*1,2=3,00) više od toga neće poskupeti (a u Boru možda i samo +2 jer je je cena bila malo veća pre 1. januara).
                Hoću reći da NE očekujem (a jesam) skok preko 90 osim na auto-putu (i mom "selu" i sličnim gde bi 90,90 moglo da se desi do februara). Ipak je 90 (dobrana) psihološka barijera za kupce.
                Ali to sve ako cena nafte (propana, butana ...) ostane (za zimu) na niskom nivou, ispod 80€ ili kratkotrajno do 81 ili 82, trenutno je 78€ (juče zapravo).
                Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• vojislavbb
                  CBC Senator XXL
                  • 04.05.2009
                  • 373
                  • Novi sad
                  • Forester Turbo

Ja u Novom Sadu na temeriskom putu pumpa Euro Petrol sipam vec jako dugo za 80.90

Plus sto sa njihovom karticom dobijam 2 dinara nazad za TNG tako da me zadje 78.90 (sto je dugo bila cena skoro do 31.12.)

10 dinara po litri, malo li je?
                  SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi
                  http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/

Comment

• potyo
                    CBC Član
                    • 30.04.2013
                    • 97
                    • Ada
                    • Laguna 1.6 16V 1999

Ista firma u Senti 89,9 je zvanicna zena. Sa karticom jos ne znam

Comment

• expendable
                      CBC Senator XXL
                      • 04.11.2009
                      • 3662
                      • Bor

Za istu firmu (naročito, a i inače) uopšte nije malo (10% cene, ako zaokružimo).
                      Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• ekonomik
                        CBC Senator XXL
                        • 28.01.2007
                        • 315
                        • Železnik

Euro-petrol od danas 90.9
                        NIS Železnik već neko vreme 90.4

Comment

• expendable
                          CBC Senator XXL
                          • 04.11.2009
                          • 3662
                          • Bor

Dakle sad je samo "nebo" (stotka) granica.
                          Da je zima jača već bi bili na 95. Kad se rasprodaju zalihe biće to preko 90 k'o od šale.
                          To mu je to: 59,9% cene benzina.
                          Da mi je neko rekao da ću ponovo preko grane za gorivo (pre par godina) oterao bi ga u loodnicu. E sad, meni dođe da odem tamo (onih 100€ za "potvrdu o ispravnosti" ću isplatiti tek na kukovo leto, tj. za isto vreme za koje sam instalaciju svojevremeno).
                          Ovde zaista gledaju samo "uzmi danas što možeš sutra, jer sutra možda nećeš moći".
                          Dakako, pre svega je akcizna politika dovela do ovde ali je zanimljivo da sa umerenom cenom nafte (blagim padom) uvek (nekako) dobijemo blagi porast, trenutno 105.5$ za Brent (čitaj 77,5€). Šta bi bilo da je 85€?! Lako je pogoditi (one moja "apokaliptična" predviđanja).
                          Lako je predvideti šta nas čeka: sve skuplje gorivo do nivoa nepodnošljivosti.
                          Akcize su sve bliže prihodima od PDV (ne znam tačnu vrednost ali sigurno (bar) 51% (više od pola)).
                          Ajd' sad na jutarnju kafu (uz cigaru).

Comment

• expendable
                            CBC Senator XXL
                            • 04.11.2009
                            • 3662
                            • Bor

A (kao da) čitaju ovo što pišem! Evo, Knez je prvi probio barijeru: 90,90.
                            NIS je još uvek 89,90 a manji privatnik 88,90 ... Lukoil je na drugoj strani grada pa ne znam.

Comment

• slavko_bgd
                              CBC Senator XXL
                              • 24.03.2009
                              • 771
                              • Batajnica
                              • Stilo 1.6 16V MW

Druže, rekao bih da te "gorivni lobiji" pomno čitaju i prate, jer sve što ti predvidiš oni vrlo brzo sprovedu u stvarnosti...
                              Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• Franjo
                                Banovan
                                • 14.08.2009
                                • 2831
                                • Inđija - Beograd
                                • Renault megan II res

Originally posted by expendable View Post
                                A (kao da) čitaju ovo što pišem! Evo, Knez je prvi probio barijeru: 90,90...
                                @ekonomik: Euro-petrol od danas 90.9, NIS Železnik već neko vreme 90.4
                                To u Euro-petrolu (BP Ušće), zapazio sam, pre desetak dana!

Comment

Working...
                                X