Kao sto sam nappomenuo imam golfa 4 2000 god 1.6 sa fabricki ugradjenim plinom LANDI RENZO , auto je uvezen iz Itakije pre 4 meseca i presao je 11 000 km , medjutim posle 10 000 predjenih km auto je poceo da cima pri polasku i prvoj brzini a isto tako i prilikom prebacivanja iz prve u drugu brzinu , pri vecim brzinama to se ne desava. U poslednjih nedelju dana pored gore navedenog problema jos mi se ugasio 2 puta u putu pri brzini od 80 do 90 km na cas .Ovo sa cimanjem je problem ,posto svaki put kad treba da krenem moram obrtaje motora da povecam vise nego obicno kako bi krenuo kako treba . Treba mi pomoc savet bilo sta ... unapred zahvalan.
Golf 4 2000 god 1.6 pri polasku na gas cima auto
Collapse
X
-
Re: Golf 4 2000 god 1.6 pri polasku na gas cima auto
Da li si siguran da ima veze sa plinom? Kako krece kada ga vozis na benzin?
Da li si proveravao u kakvom je stanju kvacilo?Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
-
-
Obzirom da ne znaš istoriju održavanja a ne znam je ni ja, bilo bi dobro da zameniš filtere ili filter gasa za početak. Usput majstor može vizuelno pregledati kablove i stopice od ventila da nije neki oksidirao ili se razlabavio.
Comment
-
-
Originally posted by DragonDa li si siguran da ima veze sa plinom? Kako krece kada ga vozis na benzin?
Da li si proveravao u kakvom je stanju kvacilo?
Bio sam pre nedelju dana samo na dijagnostici ,,,rekli su mi da na benzinu radi ok ,,ali da na plinu ima blokadu . Tako pise na papiru
Comment
-
Comment