Plin u Corsi C

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bad Topy
    CBC Početnik
    • 30.07.2009
    • 4
    • Valjevo

Plin u Corsi C

Cao Svima,

Razmisljam o ugradnji plina u Corsu C 1.2 16v. Pa me zanima imali ovde neko da vozi Corsu C na plin? Kakva je potrosnja? Ima li nekih problema? I slicno. I na kraju da li je voznja na plin ovakvog automobila duplo jeftinija nego na benzin?

Pozdrav.
  • tomamega
    CBC Senator XXL
    • 19.03.2009
    • 715
    • Beograd / Crna burma, prim. prev.
    • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Re: Plin u Corsi C

Imam ja, prešao sam oko 10.000km. Ekstra sam zadovoljan. Samo gledaj gde ugrađuješ. Ja sam kod IvanaT u Višnjičkoj ulici i momci odradili odlično posao. Pusti sve one priče tipa, mali je to motor i ne troši puno. Ja progledao odkada imam plin. Potrošnja na otvorenom 6.5-7l bez klime. U gradu Beogradu oko 10. Ne oseća se manjak snage, osim pod klimomi sa petoro ljudi i punim gepekom, kao ja ove godine u Makedoniji. Ali to je zanemarljivo.

Comment

• vracarac
      CBC Senator XXL
      • 04.11.2007
      • 364
      • Beograd
      • Opel Astra G

Ne oseca se manjak snage? Hah, vec sa 3 ljudi i praznog gepeka se oseca manjak snage sa tim motorom. Ako vozis laganini onda naravno da neces osetiti dok ga ne napakujes. Za plin ne znam, svako ima svoju rachunicu, ja u corsi nemam, pa da ne duzim..
      Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• tomamega
        CBC Senator XXL
        • 19.03.2009
        • 715

Originally posted by vracarac
        Ne oseca se manjak snage? Hah, vec sa 3 ljudi i praznog gepeka se oseca manjak snage sa tim motorom. Ako vozis laganini onda naravno da neces osetiti dok ga ne napakujes. Za plin ne znam, svako ima svoju rachunicu, ja u corsi nemam, pa da ne duzim..
        Ovde je reč o plinskoj instalaciji. Ne oseća se manjak snage između vožnje na plin i benzin. O tome je ovde reč, pošto se dosta ljudi žali da ugradnjom plina auto gubi snagu. Sve je subjektivno. Moj burazer uvek vozi auto sa preko 100hp, pa mu je opet svaki auto slab. Što se tiče računice, sve zavisi koliko se auto vozi, a ja sam jedan od retkih koji u formulu ubacujem i zaštitu životne sredine. To je moj mali doprinos.

Comment

• Bad Topy
          CBC Početnik
          • 30.07.2009
          • 4
          • Valjevo

E hvala za odgovore.

Tomamega koliko te je kostala ugradnja?

Comment

• tomamega
            CBC Senator XXL
            • 19.03.2009
            • 715

Sama ugradnja je 620E, a ja sam stavio i toro bocu umesto rezervnog točka. To ti je još 30E. Samo je mali problem što je ta boca 34l, a zapravo staje oko 26l. Opseg je preko 300km sa jednom bocom, ali nije kao kad se stavi velika boca od 60l.

Atest mi je bio 3.600din i taksa u mupu oko 1.400din. RAčunaj da je sve oko 700E. Kad vide ko ti je ugradio plin atest dobijaš za 5 minuta!

Evo linka za više info

Pozz

Comment

Working...
            X