membrana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • urbanKI
    CBC Početnik
    • 12.11.2009
    • 4
    • Vojvodina Kikinda

membrana

Vec par dana svaki put kad ujutro upalim jugo 55 osetim miris gasa u kabini. ubija koliko smrdi,kaze mi zena nemoj da pusis u autu odletecemo u vazduh.resih da proverim isparivac da mu se nije sta desilo,auto i pored toga sto se oseca gas pali teze kada je hladan, ali posle radi bez problema.Isparivac je marke Fema verna kopija kao i sve ostale no name proizvodjaca.Skinem sve dole kad ono pukla membrana...gde pronaci kod nas ceo sklop za tu marku.Odem do prve prodavnice imaju samo lovato kit membrana vidim pase ta sto mi treba i uzmem ceo komplet kad ne prodaju samo jednu membranu posebno.Posto sam kuoio ceo kit ajde lepo osve rasturim da promenim i ostale gumene delove.Medjutim ispostavilo se da mi od svega pasu samo dve membrane,i dva gumena ventilcica.Druga membrana sto stoji sa te strane gde protice voda nije ni blizu ista.Tako da mi je ostalo pola kita membrana za lovato i tri gumice.Sklopoim sve i radi bez problema ne oseca se gas u kabini auto ko zmaj.Ako nekom trebaju lovato membrana za isparivac sa strane gde protice voda i 3 neke gumice da menjamo za fema membranu.
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Re: membrana

Ako mislis da vozis taj auto, pazari jedan normalan isparivac proizveden od strane bilo kog zabarskog prizvodjaca i uzivaj...
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• urbanKI
      CBC Početnik
      • 12.11.2009
      • 4
      • Vojvodina Kikinda

Re: membrana

slazem se potpuno.Po kojoj ceni se moze kupiti takav isparivac??I da li je potrebno ponovo ici na atest?Placati takse i sl..

Comment

Working...
      X