Pumpe za izbegavanje ili za pohvalu...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Deki
    CBC Senator XXL
    • 18.02.2005
    • 307
    • Beograd

Pumpe za izbegavanje ili za pohvalu...

Svi vidimo da sto se cena tice pumpe variraju, ali sto se kradje tice neke to rade vise, a neke manje.

Mislim da je vreme da se i mi organizujemo, da bojkotujemo pumpe koje nas kradu i da se tog bojkota drzimo. Ima ljudi koji su definitivno pokradeni na nekim pumpama, pa neka to ovde i napisu tako da bi svi mi te pumpe izbegavali.
    Tvrdim da bi im ovakav bojkot naneo stetu, a nama svima u krajnjoj liniji korist.

Unapred hvala svima.

PS zamolio bih Doru da ovu temu proglasi za Sticky.
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

Elem, da ponovim ono sto napisah juce u temi "Cena auto-gasa"

Citat:
    Doziveo sam danas jako lose isustvo sa pumpom izmedju Secerane i JP na banovom brdu, kod ade.

Imam bocu 55l (44l) a tip uspeo da mi sipa 56.56l (1809.92din). Zagledao se ja negde drugde, odlutale mi misli, i - zamalo nisam pao u nesvest kad sam pogledao u cifru!!!

Odneo sertifikat za bocu i fiskalni racun kod Shefa i dobio objasnjenje: "Mozes da ze zalis, evo ti - ovi izdaju sertifikate za tocionice, pa proveri kod njih - mi garantujemo da su merni instrumenti ispravni."
    Pitam ja banalno pitanje. Kako je moguce sipati 56.56l u 55l bocu???
    "Znas, gas se malo sabije... plovak ti ne valja... (lovato, ugradjen pre mesec dana, sipano u nju nikad preko 46.5l), nas aparat ima 10-12 bara... i eto, sta da ti kazem?"

Odem ja ko pop.... kod mog majstora da ga pitam za plovak i kako moze da me laze tako na pumpi, kad on meni: "Kako je moguce? Pa pokrali su te. Da si terao stvar do kraja, poslali bi te da testiras bocu sto kosta ko djavo i nista na kraju ne bi uradio." Plus saznam da su mi jos dva ortaka bili tamo i sipali im takodje 10 litara preko realnog, i nisu hteli da im plate, pa su rekli ajde dobro i pustili ih!? (doduse, ortaci su im rekli da ce da im porazbijaju sve tamo ako im naplate pun iznos)

tako da... ne znam ni sam. poslusacu majstora da 300 dinara nije vredno zivaca.
    .

Comment

• luka.l
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 490
      • Beograd
      • ВАЗ 21213

Hm, a zar ne postoji nekakav broj trzisne inspekcije ili tako necega kome se treba obratiti u ovakvim slucajevima?
      - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
      - "I vi ste dobro."

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

3227376

srecno
        .

Comment

• bokiel
          CBC Član
          • 22.03.2005
          • 31
          • Krupanj

Dobro nije bitno kako kradu i koliko hajde da vidimo koje su dobre pumpe,i to ne samo u Beogradu, dajte malo i iz provincije.Ja na primer imam stvarno reci hvale za pumpu u Loznici na prelazu Sepak,privatnici su ali stvarno ekstra i rade 24h.
          Pozdrav iz zadnje tacke na ovoj planeti,Krupnja.

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Ja samo mogu da pohvalim pumpu ispod trosharine(prema Brace Jerkovic).Stvarno rade OK i nikada mi se nije desilo nesto negativno kod njih tako da nemam zamerki.Pumpa je isto privatna.
            Power of dreams !!!

Comment

• MOSLER
              CBC Senator XXL
              • 27.05.2005
              • 1064
              • Niš

Ja licno ne vozim na plin ali znam da se svi koji u Nisu voze na gas zale na pumpu BPT kod Nisekspresove garaze.Nije stvar u kradji, vec auto sa njihovim plinom osetno slabije vuce i trosi mnogo vise nego obicno(navodno BPT ne uzima plin od Nis-a vec ga sam nabavlja sa strane),sta ces privatnik.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Originally posted by bmwpower
                Sto se tice izbegavanja, iz mog iskustva savetujem "univerzal" pumpu kod plavog mosta zbog sipanja 53l u bocu od 50l, ne radi se o 100 dinara, nego o pravljenju majmuna od musterija... "sabio se plin" i slicno.

totalno si u pravu , najveci su lopovi u drzavi
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dintel011
                  CBC Senator XXL
                  • 12.03.2005
                  • 348
                  • Beograd, Vidikovac

Originally posted by Honda
                  Ja samo mogu da pohvalim pumpu ispod trosharine(prema Brace Jerkovic).Stvarno rade OK i nikada mi se nije desilo nesto negativno kod njih tako da nemam zamerki.Pumpa je isto privatna.
                  Isti vlasnici drze pumpu kod secerane i u Visnjickoj ulici.
                  U Visnjickoj ulici je cena uvek manja za dinar, zbog konkurencije, u istoj ulici ima 3 pumpe.

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

To nisam znao...

Jel sipao neko skoro na Pancevackom autoputu?Svi kazu da je tamo najbolji gas.
                    Power of dreams !!!

Comment

• Uros Piperski
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2005
                      • 2978
                      • Beograd

Ja sam sipao ali razliku nisam primetio. Inace ta firma (Kryo gas) je otvorila pumpu u Beogradu, ispod Bogoslovije prekoputa benzinske pumpe i nekog Opelovog servisa/salona.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Video sam i ja.
                        Power of dreams !!!

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Tema je podeljena na "čat" i ovo gde su preporuke ili negativne ocene za pumpe, zamolio bih da se držite teme. Ovo stvarno može biti korisno pa je zato stavljeno da stoji u vrhu da svi čitaju i da je pri ruci. Ne pomaže ako ima komentara tipa video sam i ja.... itd... Postoji tema gde se piše gde su pumpe pa je i to korisna informacija ali ne ovde....

Zahvaljujem svima na budućoj saradnji....
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• -Vedran-
                            CBC Senator XXL
                            • 03.10.2004
                            • 3255
                            • Beograd

Pa dobro ti onda obrishi poruku!!!
                            Power of dreams !!!

Comment

• zoranbg
                              CBC Senator XXL
                              • 23.03.2005
                              • 4098
                              • Rooster's Hill , Beog
                              • Grande Punto 1.2

na Univerzalu su me par puta "Poplasili" samo tako....
                              jednom je toliko bi los gas..da kao da su vodu sipali u njega(neznam kako su to uradili ali su URADILI )
                              a ja krenu za Vojvodinu...jedva predjem nekako Pancevacki most(auto se gusi, cima da neverujes)...i kde cu sta cu...ja skrenem ka Pancevu mada sam trebao da idem za Zrenjanin....i svratim na Kriogas...i kako mi ljudi sipase pola rezervoara(pola sam sipao na Univerzalu)auto mi se preporodio...slabije je malo vukao dok nije sve potrosio...ali ovi sa kriogasa su me spasli.
                              Problem sa Univerzalom je sto su dugo vremena bili jedina pumpa u Beogradu( i kod Zmaja)...tako da su se navikli da su ljudi svasta morali da trpe....ali ta vremena su na srecu prosla.
                              Nisam verovao da ce doci dan da neznam sve AutoGas pumpe u Beogradu...
                              Ali na srecu dosao je i taj dan

inace vozim na Gas evo 6 godina zapoceta....
                              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                              X