ne rade mi sve diode na pokazivaču nivoa plina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mandicmane
    CBC Početnik
    • 10.02.2010
    • 7
    • Bačka Palanka

ne rade mi sve diode na pokazivaču nivoa plina

Auto je Citroen C5 iz 2002. 2.0 16v sa AG holandskim TNG uređajem,sve za sad lepo funkcioniše,sem što na onom malom tasteru pored menjača na kom se prebacuje sa jednog na drugo gorivo i na kom su indikatori nivoa plina i vrste goriva na koje auto ide ne radi crvena lampica od rezerve plina i druga crvena lampica koja bi trebala da svetli dok radi na benzin.One 4 zelene za nivo gasa rade kako valja,kad je rezervoar pun svetle sve i gase se postepeno kako gasa nestaje,ali se onda crvena ne pali i posle nekog vremena kad počne da nestaje gasa čuje se zvučni signal i auto glatko pređe na benzin.
    Crvena od rezerve nije radila nikako (imam auto 3-4 meseca) a ona druga crvena za pogon na benzin se,recimo,svako petnaesto paljenje auta upali i trepne par puta i ugasi se.Znam kako bi sve trebalo da radi jer sam u servisu video C5 sa identičnim sistemom (ispravnim).Inače nekih 6 godina sam vozio Opel Tigru sa Zavoli uređajem,tako da sekvencijalni sistemi nisu novost za mene.
    Znam da ovo i nije neki kvar,ali me nervira,ima li neko iskustvo sa ovim ili ideju u čemu je problem i kako se može rešiti?
Working...
X