Lon shta ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Ovi na sajmu su jedni od prvih koji su ugradjivali gas u BG..kao firma(javno),a ne tajno po garazama...
    jos pre nekih 4-5 god sam bio kod njih za par delova(mislim da su bili el.ventili).
    imali su strpljenja za razgovor i neka teh. pojasnjenja...
    a i sajt im je (mislim) jedan od prvih na autogas temu....
    sad ..da nije azuriran..nije...,ali to nije bitno za funkcionisanje autogas uredjaja u kolima
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Originally posted by bokiel
      Ali mora da su vas oni nekako naljutili ali ovako da ih ocrnite nisam ocekivao od vas.
      RAZOCARAN SAM!!!!!!!!!!!!
      Ma ustvari bas me briga!!!!
      Ako sam i ja u pitanju da se opravdam Sa G. Karićem se znam odavno i kupovao sam nekad davno opremu od njega jer je i on uvezao neku turu Lovato uredjaja, mislim da sam bio jedini kupac centralina jer su "jako skupe". Kad god se sretnemo na sajmu pokaže mi poslednje čudo tehnike elektronski isparivač a ja mu kažem da ne radi dobro jer stalno varira ler, na to mi on kaže da to treba znati namestiti. itd...
      Sa druge strane to što se neko bavi istim poslom kao i ja ne znači da treba da ga branim ako ne radi dobro. Za mene nije dobro ako je oprema šarena ili neodgovarajuća, pošto je on uvozio Kar gas i to ugradjivao nemam na taj deo primedbe. Ostalo je šala.

Sa treće strane imao bih što šta da kažem o "kolegama" ali ne bi bilo uputno jer bi većina to shvatila kao atak na "konkurenciju". Isto tako bi verovatno i konkurencija imala da kaže što šta o meni a mušterije su te koje ocenjuju.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X