posto zivim u grckoj nema na benzinskim ovde kod mene da se sipa gas a zakon je labav pa sam mislio da ugradim u srbiji autogas ali za bocu da koristim onu za domacinstvo znaci da nepretacem dali bi to moglo,i koliko litara gasa ima u jednoj takvoj boci? hvala
gas za domacinstvo
Collapse
X
-
Re: gas za domacinstvo
Au, igras se glavom...
Boca prima 10 kg gasa, to mu dodje oko ~15 litara. Medjutim, ja bih na tvom mestu batalio, suvise je opasno.
A to za "zakon je labav" da li si siguran? Ej, mi se ovde ubismo od prilagodjavanja propisa/zakona prema EU... a ti ces usred EU da vozis divlju ugradnju TNG-a...?
Pozz
RajkoFiat Stilo 1.9 JTD
-
-
Ta boca bi morala da ima sifon pomocu koga bi uzimala gas sa dna, umesto sa sredine. Ili da je uvek puna...
Bolja varijanta je pretakanje u normalnu bocu sa MV, usteda je ista, a o bezbednosti da ne govorimo.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Obična boca nema sigurnosni ventil i nije predvidjena za držanje na suncu ili u jako toplom prostoru. Totalno van bezbednosti, pameti i propisa.
Comment
-
-
znaci samo da pretacem ma nece mene niko da vija pa ovde jos nisu videli sta je plinska instalacija u autu,verovatno postoje karte na netu sa benzinskim koje imaju gas pa pogledaj meni je prva na 180 km ja zivim u florini koja je nuz granicu sa makedonijom (bitolom)
Comment
-
-
Mislis da se preseli tamo gde ima LPG na pumpama ?
Ja bih ugradio gasnu opremu u Srbiji, a pretakao bih gas za domacinstvo u Florini. Bezbedna i jevtina varijanta - dobitna kombinacija !Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Ne.Mislio sam da se preseli tamo gde koriste metan preko kućnih punjača za pogon automobila,a može i da promeni lokaciju u predstavljanju ili kako se to već zove.
Šta li sam ja ono stvarno mislio,aha,nemam pojma.
Comment
-
Comment