Iako sam dobio potvrdan odgovor od gospodina Ivana u vezi mogucnosti ugradnje TNG uredjaja, a posto postoje izvesna strucna neslaganja izmedju zvanicnih Renault servisa, zeleo bih da postavim jos par pitanja a da ne koristim poslovnu mail korespodenciju i time ostavimo sto vise korisnih informacija ostalim korisnicima.
Zamolio bih Ivana kao i ostale da pogledaju informacije koje si ostavljene na:
Naime postoji odredjena zabrana ugradnje gasnih uredjaja od strane Renaulta na motorima 1.2 16V.
Jedine informacije nasao sam na nemackim sajtovima:
Kao sto rekoh i na forumu na kojem je pokrenuto pitanje zeleo bih da saznam vase strucno misljenje prvenstveno za D4F 712 motor ali i da otklonimo neke nedoumice koje ovakve, mogu zaista reci, "horor" price, ostavljaju na potencijalne korisnike TNG-a.
@Ivan
Nadam se da ovakav format diskusije odgovara jer ni u kom slucaju ne dovodim u pitanje strucnost, naprotiv zelim da se otklone nedoumice koje dolaze od strane samih proizvodjaca i ovlascenih servisa.
Zamolio bih Ivana kao i ostale da pogledaju informacije koje si ostavljene na:
Naime postoji odredjena zabrana ugradnje gasnih uredjaja od strane Renaulta na motorima 1.2 16V.
Jedine informacije nasao sam na nemackim sajtovima:
Kao sto rekoh i na forumu na kojem je pokrenuto pitanje zeleo bih da saznam vase strucno misljenje prvenstveno za D4F 712 motor ali i da otklonimo neke nedoumice koje ovakve, mogu zaista reci, "horor" price, ostavljaju na potencijalne korisnike TNG-a.
@Ivan
Nadam se da ovakav format diskusije odgovara jer ni u kom slucaju ne dovodim u pitanje strucnost, naprotiv zelim da se otklone nedoumice koje dolaze od strane samih proizvodjaca i ovlascenih servisa.
Comment