fiat marea metan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pikoloh
    CBC Početnik
    • 23.04.2010
    • 1
    • bih

fiat marea metan

pozdrav svim forumasima postavio bih jedno jednostavno pitanje
    naime uzeo sam u italiji doticno vozilo koje posjeduje fabricki ugradjen plin metan oznaka vozila je bipower medjutim kako je tesko u bih doci do tog gasa da li ikako moguce da se to prebaci na tng unaprijed hvala
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: fiat marea metan

Mislim da moras kompletno sve da zamenis,ne verujem da moze nesto da se prepravi...razlicite su i boce i dizne i pritisak...mislim da je isto kao da ugradjujes kompletno novi tng uredjaj

Comment

• gogi11
      CBC Senator XXL
      • 26.10.2009
      • 790
      • Sever Srbije - Novi Sad

Mislim da si trebao prvo da se raspitas za metan pa tek onda da trgujes , koliko god da je bilo hitno moglo se ipak naci mao vremena i raspitati, ovako vec ti je receno moraces da chupas sve i ubacujes plin sto ce da kosta vise nego da si kupio benzinjaru i ugradio odmah plin ili jos bolje da si kupio 19 JTD .

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Već je odgovoreno, zamena svega plus sredjivanje instalacije da se vrati u prvobitno stanje što kod fabričke ugradnje nije uvek jednostavno jer se drugačije spaja sistem u odnosu kad se naknadno ugradjuje.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• nina996
          CBC Senator XXL
          • 20.03.2009
          • 324
          • leskovac

A jel moze da se vozi na metan,video sam negde oglas lik prodaje polovan uredjaj za metan ceni ga 500e. jel mu je stvarno tolika cena
          Pirke

Comment

• gogi11
            CBC Senator XXL
            • 26.10.2009
            • 790
            • Sever Srbije - Novi Sad

Naravno da moze da se vozi na metan jedino je pitanje odzavanja sistema na metan kod nas, rezervnih delova ... a to sto u Srbiji malte ne ima svega nekoliko punionica za metan je posebna prica.
            Ako se ne varam u BG-u ima samo dve punionice u Cacku jedna (to je sigurno) i u Ns-u u rafineriji jedna na kojoj mogu da toce samo pravna lica ili ti firme (autobusi GSP-A to je sigurno) tako da ne znam isplati li se ugradjivati sistem na metan i to jos ako je polovan hmm neko se verovatno pokusava resiti necega sto je skinuo sa uvezenog auta.
            Znam za jednog megana 2 2002 pogon na metan , mesecima stoji na placu i niko ni da pita nista cim procita da ima metan, ok moze da se vozi na benzin ali nemas gepek i teglis dve ogromne boce ...gvozdjurija koja ne sluzi svrsi .

Comment

Working...
            X