zanimaju me vasa misljenja o AC tomaseto plinu naravno pricamo o sequentu, vasa misljenja zapazanja idt....
kakav je sequent AC tomaseto
Collapse
X
-
Re: kakav je sequent AC tomaseto
Ja naročito da si opet ne slejbem motor a tek ga mapiram...
Usput AC Tomaseto ne postoji, postoji AC sa Tomasetovim isparivačem, kao i sa zavolijevim, sa grunfusom itd...
Comment
-
-
hehehe,mene je obeleo,al ne mojom krivicom,znaju kolege zasto,al radi za deset bar ovih sto sam ugradio,jedino sto te ljude vidjam kad dodju na servis za zamenu filtera!bitno je u startu odraditi ga kako treba,mislim na dizne i softverski,a posle toga sipaj i vozi se min 70000km!mislim da se i kolege slazu sa mnom koje ga ugradjuju!
Comment
-
-
Originally posted by DoraJa naročito da si opet ne slejbem motor a tek ga mapiram...
Usput AC Tomaseto ne postoji, postoji AC sa Tomasetovim isparivačem, kao i sa zavolijevim, sa grunfusom itd...
Comment
-
-
Originally posted by vaske011Originally posted by DoraJa naročito da si opet ne slejbem motor a tek ga mapiram...
Comment
-
-
Nemogu da svatim predrasude Poljski pa Poljski ko švaba trala la ,ljudi Poljska je u evpropskoj uniji i poseduju naprednu tehnologiju ( napredniju možda i od nekih ekonomski razvijenijih država eu ) stoga što se stalno hvatate za to Poljski . Ac je za ovih par godina koliko je na tržištu napravio jako dobar brend koji se godišnje više puta doradjuje i hardverski i softverski .
Neznam ni čemu vezivanje AC-a za Tomasetto i Valtek jer Ac je upravljačka jedinica koja može raditi sa bilo kojim reduktorom i sa jako puno modela injektora , dok recimo veliki broj brendiranih uredjaja na tržištu nameski se pravi za upotrebu samo svojih injektora (koje opet pravi neka od renomiranih kuća za proizvodnju injektora ) .
Ac je dosta softverski po tom piutanju napredan jer dozvoljava korišćenje raznih senzora nivoa goriva , NTC senzora , injektora itd. , a sam reduktor može biti bilo koji .
U kopletu stiže sa računarom , kablažom , map senzorom , senzirima temperature , prekidačem sa setom za povezivanje , a reduktor i dizne možete birati u ponudi od reduktora su Tomasetto ( Alaska 09 i Artic 09) i Zavoli a od injektora tu su Valtek 1 i 3 oma i Rail .
To je ponuda kod nas u Srbiji jer uvoznici tako uvoze a preko je i tu dosta šarenija ponuda .
Čak šta više mušterijama se prezentuju Tomasetto seq uredjaje koji ustvari nepostoje , po meni uopšte nije sramota reći da se ugradjuje Ac Stag ..... za toliko i toliko para pa ako se mušterija baš gadi na Poljski onda mu ponuditi Italianski bred po toj i toj ceni ili Holandski , Bugarski , Turski jer na tržištu ima jako puno seq uredjaja .
AC stag odos cena kvalitet no.1 po meni , nemojte se hvatati za ovo da sam rekao da je br. 1 samo sam rekao- odnos cena kvalitet .Nisam ginekolog al mogu da pogledam ...
Comment
-
-
Prezentuje se zato što je nekom bilo lakše da ubedi ljude da ugradjuje italijanski a ne poljski uredjaj i nastade nepostojeći brend... Mene često pitaju šta je to AC? To je onaj Tomaseto što nije Tomaseto, aaaa onda znam ok je... Kao što je sad navala smart modela pa nek je i osakaćeni važno da je talijanski... Mislim šije mi ga Djura...
Comment
-
-
Tu su još i Agis i Leho i svaki servis koji ih ugradju imaće samo lepe reči o njima i izlišno je praviti komparacije uredjaja , kolege serviseri su više puta napisali i slažem se sa njima : Biraj servis i cenu koju možeš sebi priuštiti (naravno nikako najjeftinije , tu nešto neštima) a brigu o sistemu i kako to radi prepusti njima .Nisam ginekolog al mogu da pogledam ...
Comment
-
Comment