jugo 55 lose paljenje na plin
Collapse
X
-
jugo 55 lose paljenje na plin
pozdrav, imam jugo 55 i ugradio sam plin pre 2 god.imam veliki problem kad je napolju 6-12 stepeni nikako nemogu da upalim kola na plin, a kad prebacim na gorivo super pali , znaci problem imam kad je napolju malo hladno a da ne pricam zimi (stalno na gorivo ih palim) i kad ih upalim na plin normalo radi i pali super kad je vruc motor. Juce sam bio kod majstora na stelovanje plina i podesio mi plin tako da je kod njega (vruc motor) dobro palio, a ujutru je danas bilo oko 15 stepeni i nisam mogao da ih upalim, Sta je upitanju i svakog koga pitam niko nezna, anaser dobro okrece ,kompresiju sva 4 klipa 12, ko mina pali na gorivo, a kad je plin u pitanju (hladan motor) a napolju oko 12 stepeni nema sanse, od opremu imam voltran, ,Majstori pomagajte??????
Tags: None
-
-
Re: jugo 55 lose paljenje na plin
Dizna ili mixer, povučeš sauh i koliko ili ne, pustiš gasa na za to predviđen taster ili ne, ima par kombinacija koje probaš pa ako ne pali ni na jednu onda ili nešto ne valja ili -> juče je pisano o "potrebi" blagog "razdešavanja" karburatora (nije neophodno) u cilju finog prilagođavanja plinu.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
-
-
Najbolje da vidis sa majstorom ako postoji mogucnost da mu ostavis auto da prenoci pa da ga on pali ujutro. Imas ovde na forumu majstora iz tvoj kraj...UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
-
lici na kablove,kapu. skini ih osusi,i nek budu kuci na suvom i toplom do ujutro,kada budes hteo da palis stavi ih na kola i probaj.ako lako upali promeni kapu i kablove. Ako nisi skoro menjao svecice stavi nove..naprimer NGK.
obelezi kablove pre skidanja sa kola, da ne pomesas raspored kada budes vracao.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment