Išao bih ovog leta do Ohrida. Koliko su česte pumpe za LPG i da li mogu da računam na 400 km autonomije na LPG po Makedoniji?
LPG u Makedoniji
Collapse
X
-
Re: LPG u Makedoniji
Izvoli pa pogledaj
Jako korisno, Hrvatska, Makedonija Grčka
http://www.amss.org.rs/index.php?option ... Itemid=175Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Comment
-
-
Ja dosao iz Ohrida u nedelju ( prvo Grcka) imas plina gde hoces nemoj da brines samo vozi.Ako ti trebaju neke informacije o Ohridu samo pitaj.
Comment
-
-
Kako 38 denara,ja sam dosao pre 10 dana, bilo 35 denaraKad udjes u makedoniju,pre Kumanova,sa desne strane ima makpetrolova pumpa,tamo sipao kad sam usao,auto se preporodio,isao kao zmaj...Dole sipao na Ohridu,isto makpetrol,onaj kad se krene ka Sv.Naumu,idsto lepo isao... kad sam krenuo da se vraca,sipam takodje na Makpetrolovoj izmedju Ohrida i Struge...ista kao i djmilos,auto se vuce kao prebijena macka...jedva sam docekao granicu i posle pola km ima MOL...
Comment
-
-
Kad sam otsao na Ohrid s Srbiji plin bio 57, a sad 58. Ja sam se dovukao do Cievca do EKO punpe da ga sto vise potrosim. Inace veceras sam se vratio sa Ohrida. Ja sam jedanput dole sipao na OKTA i nije bio los plin, a za povretek na makpetrolovoj punpi kad se krene za Sv. Naum.
Comment
-
Comment