Re: Audi 80, ajnšpric '87 godište, motor 1.8, 82 kw plin/benzin?
ma razumem ja tebe plinadzija,ali ti kazem da sam vise puta eksperimentisao sa vakumskim i da je mnogo bolja opcija za k glavu cisto radi paljenja,jer retko koji radi na benzin,a taj koji radi na benzin i ja mu stavljam elektronac.sutra stavljam na audija sa k glavom,2.0 16V, kome benz jedva radi,i mora direkt da ga pali sa elektroncem na plin,treba mu citava vecnost dok sastavi,vakumski isparivac koji ce da pali kao vojni magacin i da ide isto kao sa elektroncem!
odradio sam ateste na 5,6 takvih auta bez problema,mozda sad tek prave problem po najnovijim pravilima!
ako ti dodje mercedes sa k glavom i **** ga paljenje benz plin,probaj sa vakumom,najvise sam mercedesa radio sa tim budzenjem,u taxiju su dva komada vozena po 200kkm bez problema,naravno uz servis!zimi su palili na minus 20 kao mina i to bez benzina!
U najboljem slucaju dobijes auto koji ne radi na benzin i sutra kad ostane bez gasa ili ne moze da upali na gas moze samo da place oko njega... Onda ce da uradi ono sto sam ja rekao na pocetku kostace ga malo vise...a da, zivci...neprocenjivo...
UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
stratos, mesas mi se u posao. jel ti imas sertifikat za kokanje kokica? nemas! jel imas atest za pomfrit? nemas! prema tome jedi i uzivaj, a kad dodjes u paracin napravicu ti jedno mesto pored mene pa cemo lepo ti, sanja i ja da gledamo te devojcice i da uzivamo...
UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Ljudi napravio mi majstor auto. Sada radi ko zrno. Šta je bilo:
Morao je ponovo otvoriti motor i kako kaže stubline su bile već razbušene na 1. specijalu, a on je kupio karike za standardni motor. (valjda već A"rupa" nego "klip", pa imalo lufta ) Zbog toga mi je i ulje i onaj kondenz bio na onom filteru i zračnoj klapin.
Jučer sam išao u Brčko, sad mi troši 8 l/100 km.
Sve je super, rad, vuča paljenje.....
al mene opet muči pitanje za plin karburator ili K glava?
Comment