Moze li se uraditi atest u Srbiji za vozilo sa CG tablicama, a posto predpostavljam da NE, ima li nekog iz CG ko me moze uputiti u dobijanje atesta u CG (procedura, lokacja, potrebno vreme)?
Atest za vozilo sa CG tablama
Collapse
X
-
JA nisam radio Atest, ali mislim da nije neki problem. Kolko sam ja cuo moras dati 5 eura za pregled. Atest se radi onamo kod Kombinata aluminujuma (gdje je nekad bilo jedino mjesto za punjenje plina u Podgorici).
Ove informacije nisu provjerene. Ako budem imao vremena navraticu i pitacu ih.
-
-
Ako ti nije problem svrati do tamo ili mi posalji neki broj telefona, krajem sedmice bi trebalo da dodjem u Bar po auto, a posto ce me ovde verovatno svaki cas zaustavljati moram obezbediti da na autu sve bude cakum-pakum. Na autu je plin ugradjen u Italiji i imam njihov atest.
Comment
-
-
Ne treba ti atest sto se pandura tice. Ja sam prosao celu Srbiju, Crnu Goru i Bosnu(Federaciju i R.Srpsku) i to par puta i ama bas niko mi nije postavio ni jedno pitanje u vezi plina, a kad god su me zaustavljali trazili su mi da otvorim gepek, au njemu je boca klasicna od 60l i nista, ama bas niko nije trazio atest!When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
Comment
-
-
Comment
-
-
Ne treba ti atest sto se pandura tice. Ja sam prosao celu Srbiju, Crnu Goru i Bosnu(Federaciju i R.Srpsku) i to par puta i ama bas niko mi nije postavio ni jedno pitanje u vezi plina, a kad god su me zaustavljali trazili su mi da otvorim gepek, au njemu je boca klasicna od 60l i nista, ama bas niko nije trazio atest!
P.S.
GaD trzim ti palceve za ocenu.
Comment
-
-
Koliko para,ako nije tajna posto mene zanima da uzmem nesto(mozda) iz Italije?
Pozdrav.
Comment
-
-
Evo sad sam zvao mog majstora za plin (to sam mogao uraditi i prije no mi nije palo na pamet) i on mi rece da vise nije validan ovaj atest sto su kao radili ovi na plinari. Nego ce sad po zakonu da radi fakultet (valjda mashinski, koji nam radi i atest za emisiju gasova kad uvozis auto) i da ce to da kosta 50 eura (sto je po meni dosta) i da ne zna kolko ce trajat taj atest. Eto jos malo da nas oderu nemaju dje vise. E da i rekao mi je da ce to biti od 1.10.
To mi je on rekao valjda bi on trebao da zna.
Znate Crna Gora je ekoloska drzava ali automobili na plin nemaju prednosti ! Eh kakvi seljaci! No imamo dizelaca koje kad prodju pored manjeg rastinja sve se posusi
Comment
-
-
Ovo sam i ja cuo za masinski fakultet,ali nisam bio siguran.
Comment
-
-
.... E da i rekao mi je da ce to biti od 1.10.
To mi je on rekao valjda bi on trebao da zna.
P.S.
Za RS-6
Auto me kostao 2500 EUR-a.
Comment
-
Comment