U punta II ( ovaj posle 2000 godine ) motor 1242 ccm sa 8 ventila i onaj drugi sa 16 ventila , jel moze venturi gas u njih, I da li prolazi tako atest.? Nameracio sam verovatno taj auto , pa me interesuje. A ne daje mi se 500 evrea za sekvent.
jel moze venturi u Punta 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: jel moze venturi u Punta 2
Bolje brisi ovo dok ne uleti Dora i podeli disciplinskeZnas i sam. Euro 3 plasticna grana=ne moze sto se tice atesta i normalnog rada, da li moze da se skarabudzi da radi, e i to znas moze al' kako. Veruj taj motor toliko malo trosi i tako lepo radi na plin da je greota stedeti na uredjaju.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
-
-
Atest NE prolazi, tako da nema dalje priče!
Može auto da ide i na sve četiri ćelave gume, ali nije po zakonu!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Eon odgovorio pravilno, ostalo je istorija.
Comment
-
-
E onda je sve jasno ,znaci nemoze.
Ja nisam dobro postavio pitanje , da li je metalna usisna grana.ali nebitno i da jeste ako nemoze da prodje atest ne bih ugradjivao venturi.
@Stavros .. da pojasnim . da je mogao venturi ja bih sam ugradio. kostalo bi me samo delovi neka bude 150 - ili nesto vise evra , nebitno.
za sekvent mi treba naprimer 500 sa ugradnjom . ako radi slicno i zadovovoljavajuce zasto da ne.pa 80 % automobila iz 90'ih godina se vozi na venturi i ako su sa direktnim ubrizgavanjem gasa,ali imaju metalne usisne i EURO 2 normu.
U slucaju plasticne grane i euro3 motora samo sekvent.OK.
Inace rastezem se novcano i za kupovinu novijeg automobila, pa mi 350 evra nebi bilo za bacanje.
dok ne ugradim sekvent vozicu se na benzin, za ovaj slabiji motor od 60 ks,svi se kunu da ne prelaze 7-7,5 benzina po gradu.prethodni dizel mi je trosio 6-6,5 tako da mi dodje na isto ,za prvo vreme...
toliko. hvala.
LOCKLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
stavros
ja imam takvog punta i stvarno malo trosi i zahvalan je za grad, osim voznje u nazad, k'o bunker.
edit: uleteh u zakljucanu temuYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Sve kalauze će ve pootimam....
Comment
-
Comment