Sprej za odrzavanje LPG sistema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

Sprej za odrzavanje LPG sistema

Pored svih aditiva, sprejeva i kojecega, najzad i sprej za odrzavanje LPG sistema , kontam da je ovo kao i vecina tih stvari glupost, ali nije lose da se malo prokomentarise cisto da se zna sta i kako i da se malo informisemo da se ne bacauju pare na gluposti( kontam da se ovo prodaje dobro kao i svi ostali magicni sprejevi i aditivi koji ozivljavaju motor).

A mozda i radi

• banekg
    CBC Senator XXL
    • 06.09.2010
    • 1274
    • Nis
    • Toyota Carina e 2.0

Re: Sprej za odrzavanje LPG sistema

Interesantno, ali ipak cu sacekati strucna misljenja.
    BTW Koja je cena?
    Long Live CBC!!!

Comment

• GTX
      CBC Senator XXL
      • 13.09.2008
      • 422
      • Subotica
      • Nexia 1.5 16v

Jel to formula na slici?

Comment

• Plinadzija
        CBC Senator XXL
        • 29.07.2008
        • 1514
        • Paracin

Ovo bi trebalo da je umesto flash lubeta ili nesto slicno. ...Marjanova... Ispravite me ako gresim...
        UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• banekg
          CBC Senator XXL
          • 06.09.2010
          • 1274
          • Nis
          • Toyota Carina e 2.0

'el 00 Marjanova... ili?
          Long Live CBC!!!

Comment

• JNC
            CBC Senator XXL
            • 19.12.2006
            • 1332
            • Beograd

Pa na slici ima opis za sta je pise za odrzavanje isparivaca, nije flash lub fazon, bar ja nisam tako skontao, a video ga u jednoj veleprodaji cena malo jace od 1k dinara.

Comment

• lukaimasa
              CBC Član
              • 29.07.2010
              • 19
              • Novi Beograd

U moru magičnih napitaka koji nam se serviraju za rast kose na jeziku, nokta na ****tu, krečenja kuće od 500 m2 za šest minuta i sličnih letećih ćilima, nekada se desi da nešto i radi. E sada da li je to ovo ili su "Marjanova", jako je teško utvrditi, pogotovo kod preparata koji pomažu održavanje. Pravi test bi bio na dva identična automobila, pa svaki da pređe barem 50 k km sa i bez napitka, pa onda da se rasture i da se vidi šta je unutra.
              Ma šta ja lupam, u kojoj mi državi živimo, kod nas se ne kontroliše ni mleko, a kamoli sprej za večnu mladost motora.
              REALNOST NIJE BRIGA NA KOJU SE MI OBAZIREMO

Comment

• BARTONE
                CBC Senator XXL
                • 25.09.2006
                • 398
                • Bor

pa to onda znaci da sadrzaj iz bocice mora savladati pritisak gasa kojeg imamo u cevi od mesta punjenja do multiventila na rezervoaru

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

To sam hteo odmah da napišem ali nema veze... Ustvari oni prodaju tester za kvalitet gasa samo su se setili da ga nazovu drugačije da se pumpadžije ne dosete.. Ako prodje u bocu znači da je pritisak kao dekin, to jest mlitav, ako ne prodje onda je ok. Znači uvode kontrolu okolo na mala vrata Da li bi neko hteo da mi kaže koliki može biti pritisak u sprej boci?

Začkoljak je u onom 80% prazan rezervoar priliko izvodjenja dodavanj esencije koja život i zdravlje motoru spašava a ne kao što je do sada bilo da se sirotan truje od gasa i crkava pre vremena. Gas je pun sumpora i to je velik problem, nečistoće od kojih ste do sada mogli praviti cigle i zidati kuću pomalo, sad će nestati a cigle kupujte na ciglani ko sav normalan svet. Od sada pa nadalje i ubuduće, upotrebom ovog čarobnog napitka motor ima da leti a to ej dokazao još onaj Asterix pre mnogo godina, dakle ne lažu... I najvažnije ima cveće da ispada iz auspuha.
                  Sve do sada što su pričali a mi ovde jer smo verovali u viševekovne zablude je sada razotkriveno i ja se stidim a ponizno molim za izvinjenje široke narodne mase koje sam obmanjivao sve ove godine da je gas iliti plin dobar za motor i da mu produžava vek.

Esnaf gasadžija je ovim izumom sateran u ćošak i verujem da će uskoro prestati da ugradjuje taj gas i tako će konačno vlasnici vozila moći mirno da spavaju jer im dragi motori mirno spavaju i hrču, pardon predu, u čistim isparenjima dragog nam benzina....

Zna li taj debiltant koji je pisao reklamu da sumpor u motoru pravi sumporastu kiselinu koja jede motor i da je to stvarno velik problem kod dizela i loše nafte koja ima dosta sumpora....
                  Idu mi na jetru, baš mi idu na jetru više sa tim sve specijalnim za gas.... Samo čekam kad će ponuditi kanistar od 5 litara u slučaju nestanka gasa da doliješ...
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Plinadzija
                    CBC Senator XXL
                    • 29.07.2008
                    • 1514
                    • Paracin

Imam ja, oš ti prodam?

Sto se tice pritiska u spreju, kao propelent za svaki sprej koristi se propan-butan-izobutan zbog svoje glupe sposobnosti da pritisak zavisi od temperature i samo od temperature a pritom nemaju miris, tako da, ako drzis sprej na toplom teorijski moze da se umuva malo magije u bocu a prakticno 00 marjanova.
                    UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• Nikolabob
                      CBC Član
                      • 28.12.2010
                      • 33
                      • Bec

Originally posted by Dora
                      Zna li taj debiltant koji je pisao reklamu da sumpor u motoru pravi sumporastu kiselinu koja jede motor i da je to stvarno velik problem kod dizela i loše nafte koja ima dosta sumpora....
                      Sta sam ja cuo o ovome: Sumpor u benzinu je stvarno bio problem u nekim motorima, na primer BMW sa hilznama presvucenim nikasilom, jer je najedao bas taj nikasil.
                      Verovatno je pitanje koncentracije. U EU je pre nekoliko godina smanjena dozvoljena koncentracija na vrlo malu vrednost, mislim da je 10ppm. Kada su poceli da smanjuju koncentraciju sumpora (iz ekoloskih razloga, jer SO2 u izduvnim gasovima dovodi do kisele kise) pojavio se problem crkavanja pumpi na dizel motorima. Znaci da je taj sumpor imao neko svojstvo podmazivanja. E sad koliko ta koncentracija sme da bude velika a da ne bude tih stetnih efekata za motor ne znam, ali znaci premala nije dobra, samo sto su to doveli u red nekim drugim aditivima u gorivu koji su preuzeli funkciju podmazivanja.

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Darko Max. Za reklamiranje i uslove, pošalji PP na moje ime.
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                        X