imam mali ili veliki problem,zavisi sta cete mi reci.imam fiat tipo1.4 ie i poceo je da pravi problem.uvek palim na benzin i posle nekog vremena povecanjem broja obrtaja prebacim na plin.to radi kao sat.sa plinom nikakvih problema nemam.desi mi se da kada hocu ponovo da startujem auto da upalim na benzin i on radi par sekundi i ugasi se.pri pokusaju ponovnog paljenja samo vergla.prebacim prekidac na plin i upalim.provozam malo i prebacim na benzin i sve radi.menjao sam filter od goriva i bio je crn.nadao sam se da je to bio uzrok ali nije.u voznji na benzin ponekad je gubio snagu,nije hteo da primi jaci gas,ali posle malo furiozne voznje i veceg broja obrtaja to se sredilo.savet?
problem sa benzinom
Collapse
X
-
Re: problem sa benzinom
skidao sam klemu danas ,bas da bi resetovao ecu i sve ostalo ,cak sam i menjao rele koji je koji je tu stavljen ranije pri ugradnji kad nije hteo da radi lepo na benzinu.Niko na svetu nije savršen... ali ja sam taj niko.
Comment
-
-
ta greska koja se javlja nije konstantna.javlja se povremeno.nisam uspeo da utvrdim da li se javlja samo posle voznje na gas ili voznje na benzin,ne postoji etalon pojavljivanja problema sa paljenjem na benzin.pumpa goriva stvara dobar pritisak,tj auto kad radi radi ispravno na leru i prima normalno gas pri ubrzavanju.samo se ponekad desi da kad ugasim auto i hocu ponovo da startujem on upali i ugasi se.i vise nece da upali na benzin.ali normalno upali na plin.Niko na svetu nije savršen... ali ja sam taj niko.
Comment
-
-
termodavac je menjan pre nekoliko meseci jer je crko nije otvarao sistem.jeedini problem imam tu je da mi se auto slabije greje zimi,mislim da je u pitanju termostat koji propusta ali taj problem imam odavno i auto se normalno ponasao,osim sto nije bas imao stalno radnu temperaturu.Niko na svetu nije savršen... ali ja sam taj niko.
Comment
-
-
Najpre je to neki los kontakt. Pretresi sve konektore i onaj na pumpi. Ne znam kakav ti je prekidac za prebacivanje i kako je vezan, moguce je da ima liniju za benzin koja nema napon...slika...UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
Comment