Zatvaranje rupe od uvodnika na karburatoru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Aki
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2006
    • 1133
    • Beograd
    • Yugo 1603, Yugo 1301

Zatvaranje rupe od uvodnika na karburatoru

Posto mi LPG leti iz auta, ostaje mi "problem" rupa od uvodnika koje ostaju na karburatorima. Kako najelegantnije da ih zatvorim, tecnim metalom, nekim namenskim cepicicma? To mi je palo na pamet, ali ne bih bas da napravim ruglo od toga, pa da proverim da li postoji neki plug & play. 'fala.
    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
    - Lousie Smith
  • -slavisa-
    CBC Član
    • 30.01.2009
    • 84
    • Raska

Re: Zatvaranje rupe od uvodnika na karburatoru

Pozdrav,na jugicu je obicno zasrafljen uvodnik M10x1,0 napravi takav cep kod strugara i to je najelegantnije resenje,mada moze to isto da se odradi jos na mnogo nacina,bitno je samo zatvoriti rupu...

Comment

• Aki
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2006
      • 1133
      • Beograd
      • Yugo 1603, Yugo 1301

Najradije bih samo usrafljivanjem cepa zatvorio rupu, najprakticnije mi je da ne skidam karburatore. Moracu onda da proverim koji je korak navoja, pa da odem da mi napravi cepove.
      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
      - Lousie Smith

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Ako je 10mm onda je taj 10X1, ima manje više svaki gasadžija čep od miksera ili dizni koji odgovara tom navoju. Skrnavije i brže rešenje je odseći gumenu cev na dva tri santimetra i nabiti neki šraf u nju sa stegom. Ostaviti diznu naravno
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Aki
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2006
          • 1133
          • Beograd
          • Yugo 1603, Yugo 1301

Joj, bljak. 99% sam siguran da je 10mm uvodnik, tim bolje posto cu moci da nadjem onda cepove vec gotove.
          - Lousie Smith

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Uzmeš lepo imbus 10mm, zbog izgleda. Skratiš ga na 3 navoja, bez obzira koji je navoj (korak) toliko će da udje a neće da štrči unutra, ne remeti venturi. namažeš nekim tečnim metal lepkom i gotovo. Svi će misliti da je to neki sajber deo za ispitivanje kad ide na etanol
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Aki
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2006
              • 1133
              • Beograd
              • Yugo 1603, Yugo 1301

Svidja mi se, resio si mi misteriju.
              - Lousie Smith

Comment

Working...
              X