Fiat Punto 1.2 8V - Lovato gas?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Put-in
    Banovan
    • 28.01.2009
    • 189
    • Beograd

Re: Fiat Punto 1.2 8V - Lovato gas?

Originally posted by Dora
    Šta da radimo mi debili ako nema mesta pored benzinskog čepa a mušterija ne dozvoljava bušenje rupe FI 50 pored poklopca za sipanje benzina?
    Doro, dobro znaš šta sam pod tim mislio, ako si pustio brkove, ne znači da si nejlepši Nisam mislio na bušenje rupe pored poklopca već pored čepa, pored poklopca je još veće "svetogrđe" nego u branik.
    I sam znaš da se na 90% auta to može izvesti bez velike peripetije. E sad što većina neće da plati dodatnih možda 10e da se to i uradi nije majstor kriv.
    I ja mislim da je Stag bolji, ali nehtedoh da kažem da me ne bi napali "lovatovci"
    Ako meni STAG 4 savršeno radi na yarisu 2007mo sa VVTi motorom, onda je punto 1.2 8v šala za taj uređaj.
    1000 puta ponovljeno- "biraj majstora a ne uređaj" BRC, Lovato, Stag, Landirenco... ako ga baja namesti i složi kako treba onda je to to , a ako omane onda CHECK ENGINE, ENGINE FAULT... i razne varijacije istog tog ne ginu.

Ja kad bih sledeći put ugrađivao, išao bih kod jednog brkatog, da ga ne spominjem sad, pročitaće verovano pa će da se obrije i onda ne mogu da ga nađem, utopiće se u gomilu

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Re: Fiat Punto 1.2 8V - Lovato gas?

Svetogrdje ili ne tako se radi na zapadu, ili ispod poklopca ili pored poklopca ako ispod nema mesta. Za one što kuvaju na plin, sve više automobila ima predvidjeno mesto za priključak pored benzina ispod poklopca.
      To je zato da kad odu u prirodu imaju čime da pale roštilj...

I ne, niko nije lepši od ja.... Kaže moja mama...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X